Πλήρης οδηγός χρήσης της εφαρμογής Μουσική για το Apple Watch

Πλήρης οδηγός χρήσης της εφαρμογής Μουσική για το Apple Watch
ired.gr

Αναλυτικές οδηγίες αναπαραγωγής και αποθήκευσης μουσικής στο Apple Watch.

Η εφαρμογή Μουσική της συσκευής Apple Watch, δεν σας επιτρέπει απλά να ελέγχετε τη μουσική που παράγεται από το iPhone σας, αλλά να αναπαράγετε και μουσική απευθείας από το ίδιο το ρολόι. Εμείς έχουμε όλη την καλή διάθεση να σας μεταφέρουμε τις απαραίτητες πληροφορίες στις παρακάτω γραμμές της ανάρτησης.

ired apple watch music 01

Ένα από τα χαρακτηριστικά της συσκευής Apple Watch, είναι η δυνατότητα απομακρυσμένου ελέγχου της μουσικής από το iPhone σας, ώστε να μην είστε αναγκασμένοι να ανατρέχετε στη συσκευή σας προκειμένου, να αναζητήσετε ένα μουσικό κομμάτι ή να δυναμώσετε την έντασή του.

Διαβάστε επίσης: Πλήρης οδηγός σύνδεσης και διαμόρφωσης Αpple Watch

Όμως, οι δυνατότητές του δεν σταματούν εκεί, μπορείτε να προσθέσετε μουσική απευθείας στο Apple Watch, όπως προείπαμε, ώστε να μη χρειάζεστε το iPhone σας για να ακούτε μουσική. Θα σας εξηγήσουμε λοιπόν πως να πλοηγηθείτε στην εφαρμογή της Μουσικής, καθώς και τη μέθοδο προσθήκης μουσικής στη συσκευή σας Apple Watch.

Πως να χρησιμοποιήσετε ωφέλιμα την εφαρμογή της Μουσικής στο Apple Watch

ired apple watch music 02

Υπάρχουν δύο μέθοδοι για να αποκτήσετε πρόσβαση στην εφαρμογή της μουσικής του Apple Watch. Καταρχήν θα πρέπει - όπως και με κάθε άλλη εφαρμογή - να μεταβείτε στην αρχική οθόνη εφαρμογών, πατώντας το πλήκτρο Digital crown και στη συνέχεια να αγγίξετε το εικονίδιο της Μουσικής προκειμένου να ανοίξετε την εφαρμογή.

Εναλλακτικά εάν ήδη ακούτε μουσική, μπορείτε να προσπελάσετε άμεσα τους διακόπτες ελέγχου, μέσω της λειτουργίας Ματιές (Glances), σύροντας το δάχτυλό σας προς τα επάνω στην οθόνη του χρονογράφου.

Εάν επιθυμείτε να αναπαράξετε ένα νέο κομμάτι αλλά ο χρόνος για να το αναζητήσετε στην εφαρμογή της μουσικής είναι περιορισμένος, δεν έχετε παρά να το ζητήσετε από την εικονική βοηθό Siri. Ενεργοποιήστε την εικονική βοηθό και ζητήστε της το κομμάτι που θέλετε να αναπαράξει.

ired apple watch music 03

Εάν θέλετε να αναζητήσετε ένα κομμάτι της επιλογή σας, κατά τη διάρκεια της αναπαραγωγής, αγγίξτε την επάνω αριστερή γωνία "Now playing".

Διαβάστε επίσης: Νέο σύστημα προ-παραγγελίας μόνο για το Apple Watch

Η ενέργεια αυτή θα σας μεταφέρει σε ένα μενού, όπου μπορείτε να κάνετε αναζήτηση με βάση τον καλλιτέχνη, το άλμπουμ ή των λιστών αναπαραγωγής, χρησιμοποιώντας το Digital crown και στη συνέχεια, να πατήσετε τη νέα σας, επιλογή. Τώρα μπορείτε με κύλιση του Digital crown αυτή τη φορά, να μετακινηθείτε στη μουσική συλλογή σας και να επιλέξετε το κομμάτι που επιθυμείτε να ακούσετε.

ired apple watch music 04

Αναφέραμε παραπάνω πως δεν υπάρχει ανάγκη να χρησιμοποιείτε το iPhone σας, προκειμένου να αναπαράγετε μουσική. Το Apple Watch έρχεται με αποθηκευτικό χώρο επί της συσκευής, ώστε να υποδεχθεί τη μουσική σας. Για να αποθηκεύσετε μουσική απευθείας στη συσκευή σας, πρώτα απ΄ όλα θα πρέπει να τη θέσετε σε κατάσταση φόρτισης και στη συνέχεια να ανοίξετε την ομώνυμη εφαρμογή Apple Watch, στο iPhone σας.

ired apple watch music 05

Αναζητήστε την εφαρμογή "Μουσική" και αγγίξτε τη επιλογή "Synced Playlist" για να επιλέξετε τη λίστα αναπαραγωγής που επιθυμείτε να συγχρονίσετε και να αποθηκεύσετε στο Apple Watch. Με την ολοκλήρωση του συγχρονισμού, είστε σε θέση να ακούσετε μουσική είτε από το iPhone σας είτε από το Apple Watch.

Διαβάστε επίσης: Celebrities φοράνε ήδη το Custom Apple Watch των 12.000$

Για να επιλέξετε την πηγή αναπαραγωγής δεν έχετε πάρα να πατήσετε παρατεταμένα την οθόνη της συσκευής εντός της εφαρμογής "Μουσική", ώστε να επιλέξετε την πηγή. Τέλος συνδέστε τα ακουστικά Bluetooth, πατώντας στις ρυθμίσεις (θα σας ζητηθεί να μεταβείτε στις ρυθμίσεις μόλις επιλέξετε το Apple Watch ως πηγή), επιλέγοντας το ακουστικό σας από τη λίστα, τόσο απλά.

ired apple watch music 06

Εξαντλήσαμε άλλη μία εφαρμογή η οποία βρίσκεται προεγκατεστημένη στη δημοφιλή τελευταία συσκευή της Apple Watch. Η ίδια εταιρεία έχει οπτικοποιήσει τις παραπάνω οδηγίες αποθήκευσης και συγχρονισμού μουσικής κι εμείς σας το παραθέτουμε.

Εάν παρόλα αυτά συνεχίζετε να έχετε απορίες για την αναπαραγωγή της Μουσικής από το Apple Watch, αισθανθείτε ελεύθεροι να μας τις γνωστοποιήσετε στα σχόλια.

από DINFUN

Δείτε περισσότερα: