CamFind app: Μηχανή οπτικής αναζήτησης

CamFind app: Μηχανή οπτικής αναζήτησης
ired.gr

To CamFind είναι κάτι σαν το Google αλλά με «μάτια»

Γνωρίζετε το CamFind; Πρόκειται για ένα πανέξυπνο app που λειτουργεί με οπτική αναζήτηση και αναγνωρίζει με εξαιρετική ακρίβεια οτιδήποτε φωτογραφίζετε με την κάμερα του κινητού σας. Στη συνέχεια σας προτείνει σχετικά links για περισσότερες πληροφορίες και παραπέμπει ακόμη και σε site για αγορές.

ired iosapps camfind 01

Για παράδειγμα, βρίσκεστε σε μια στάση λεωφορείου και βλέπετε μια διαφημιστική πινακίδα για μια κινηματογραφική ταινία. Τη βγάζετε φωτογραφία με το CamFind και σε δευτερόλεπτα έχετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε, από το cast έως το τρέιλερ, ακόμη και τις ώρες προβολής στο σινεμά για να κανονίσετε το πρόγραμμά σας.

Επίσης, μπορεί να βρίσκεστε μπροστά σε ένα μνημείο, άγαλμα ή κτίριο και να μη γνωρίζετε περί τίνος πρόκειται. Μια φωτογραφία με το CamFind και η αναγνώριση γίνεται αυτόματα. Ή ο διπλανός σας να φοράει το Apple Watch και εσείς δεν έχετε ιδέα για το τι είναι αυτό το φουτουριστικό ρολόι. Μα δεν διαβάζετε το blog μας; Το CamFind θα σας δώσει τις απαντήσεις.

ired iosapps camfind 02

Όπως και το Wikipedia app πρόσθεσε πρόσφατα τη δυνατότητα κοινοποίησης των λημμάτων στα social media έτσι και η εν λόγω εφαρμογή ανανεώθηκε προσθέτοντας το στοιχείο της αλληλεπίδρασης μεταξύ των χρηστών σε όλο τον πλανήτη. Η ενημερωμένη έκδοση διαθέτει μια λειτουργία που σας επιτρέπει, όχι μόνο να φωτογραφίσετε τα αντικείμενα γύρω σας αλλά και να τα μοιραστείτε με τους άλλους σε πραγματικό χρόνο. Το live feed σας δίνει τη δυνατότητα να θαυμάσετε τις πιο δημοφιλείς εικόνες, να πατήσετε like σε αυτές που σας αρέσουν αλλά και να δείτε τι ακριβώς αναζητά ο υπόλοιπος κόσμος σε πραγματικό χρόνο.

Η εφαρμογή CamFind είναι δωρεάν και είναι διαθέσιμη για λειτουργικά συστήματα iOS και Android.

Από mirelen.

Δείτε περισσότερα: