Εθιστικοί ή ενοχλητικοί οι νέοι ήχοι του Facebook app;

Εθιστικοί ή ενοχλητικοί οι νέοι ήχοι του Facebook app;
ired.gr

Πολύ «θόρυβο» κάνει το Facebook app μετά το νέο update: τα νέα sound effects ενόχλησαν τα αυτιά μας!

Έχετε παρατηρήσει τους ήχους που κάνει η εφαρμογή του Facebook; Σας αρέσει ένα ποστ; Τσιρπππ! Ανανεώνετε το news feed; Σουυυυςς!! Η ιδέα πίσω από το update είναι να κάνει το Facebook πιο διασκεδαστικό αλλά είμαστε σίγουροι ότι κάποιοι εκεί έξω μισούν αυτούς τους ήχους!!!

Μπορεί να σας φαίνεται λεπτομέρεια αλλά οι περισσότερες εφαρμογές διαθέτουν εκατοντάδες «διασκεδαστικούς» ήχους που υποτίθεται μας κάνουν να νιώθουμε καλά για τον εαυτό μας και μας παρακινούν να περνάμε ολοένα και περισσότερο χρόνο ασχολούμενοι μαζί τους. Μάλιστα, πέρυσι, το Facebook είχε προσλάβει μια εταιρεία που ειδικεύεται σε ήχους ηλεκτρονικών παιχνιδιών για να δημιουργήσει «ποπς» και «ντινγκς» για το Messenger app.

ired iphone fb annoying sounds 01

Έτσι κι αλλιώς, με το Facebook έχουμε μια σχέση αγάπης και μίσους. Κάποιος κυνικός θα έλεγε πως αν δεν θέλετε να ακούτε τα ενοχλητικά μπλιπ, μπορείτε να διαγράψετε εντελώς την εφαρμογή. Ή να βάλετε το κινητό σας στο mute. Όμως μπορείτε απλώς να μεταβείτε στις ρυθμίσεις της εφαρμογής και να τους απενεργοποιήσετε.

ired iphone fb annoying sounds 02

Για iOS η διαδρομή είναι Ρυθμίσεις > Facebook > Ήχοι > Ήχοι Εφαρμογής.

ired iphone fb annoying sounds 03

ired iphone fb annoying sounds 04

Για Android, η διαδρομή είναι Ρυθμίσεις > Ήχοι.

Εκτός από τα νέα sound effects, τα νέα emoticons , το «Σαν σήμερα» ακόμη και η μεταφορά χρημάτων μέσω του Messenger, είναι «κόλπα» που λανσάρει το Facebook για ευκολότερη και πιο διασκεδαστική αλληλεπίδραση των χρηστών.

Από mirelen.

Δείτε περισσότερα: