Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Apple απέσυρε τα iPhoto & Aperture από το Mac App Store

Η Apple απέσυρε τα iPhoto & Aperture από το Mac App Store
ired.gr

Η Apple αφαίρεσε iPhoto & Aperture από το Mac App Store - Ορίστε τις "Φωτογραφίες" ως default εφαρμογή συστήματος

Σε συνέχεια της δημόσιας κυκλοφορίας της έκδοσης 10.3 του Yosemite, η Apple απέσυρε από το Mac App Store τα iPhoto & Aperture apps. Πλέον, η προτιμητέα - από την Apple - εφαρμογή ονομάζεται "Φωτογραφίες" και με την πρόσφατη αναβάθμιση "βγήκε" από το beta status και θεωρείται σταθερή επαρκώς για να αποτελέσει την βασική εφαρμογή διαχείρισης φωτογραφιών στο OSX.

Διαβάστε για την υποστήριξη 4k οθονών από την Apple

Θα πρέπει όμως να γνωρίζετε πως σε περίπτωση που έχετε απολέσει το αντίγραφό σας, οι εφαρμογές διατίθενται ακόμα μέσα από το tab "Αγορές" του Mac App Store.

ired tech news iphoto and aperture 01

Αν και η εφαρμογή "Φωτογραφίες" είναι και ελαφριά και γρήγορη, προς το παρόν, προτείνουμε την μη διαγραφή των iPhoto libraries των χρηστών. Καλό είναι να υπάρχει ένα ακόμη back up. Επίσης, ακόμα αναμένουμε το update για το Apple TV που θα το κάνει να συνεργάζεται με την εφαρμογή "Φωτογραφίες". Όσοι βλέπετε τις φωτογραφίες σας από το Apple TV, καλό θα ήταν να μην αλλάξετε ακόμα την default εφαρμογή για τις φωτογραφίες σας στο OS X.

Τα 12 σημεία που υπερτερεί το Apple Watch έναντι του ανταγωνισμού

ired tech news iphoto and aperture 02

Κάνοντας την εφαρμογή "Φωτογραφίες", "Βιβλιοθήκη Φωτογραφιών Συστήματος"

Όσοι έχετε κάνει ήδη την μετάβαση και θέλετε να συγχρονίσετε τις φωτογραφίες σας με την iOS συσκευή σας, εκτός από το κατέβασμα της τελευταίας έκδοσης του iTunes, θα πρέπει να ανατρέξετε και στις προτιμήσεις της εφαρμογής. Όπως βλέπετε στην φωτογραφία επάνω, θα πρέπει να επιλέξετε "Χρήση ως Βιβλιοθήκης Φωτογραφιών Συστήματος", προκειμένου να μπορέσετε να συγχρονίσετε τις συσκευές σας, σωστά.

από Kostthem

Δείτε περισσότερα:

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status