Εκτύπωση αυτής της σελίδας

OneMinute App: Όλος ο κόσμος στην οθόνη του κινητού σου μέσα σε 1 λεπτό

OneMinute App: Όλος ο κόσμος στην οθόνη του κινητού σου μέσα σε 1 λεπτό
ired.gr

Μοιραστείτε εικόνες και εμπειρίες με ανθρώπους σε όλο τον κόσμο

Το OneMinute App, κάθε μέρα, μας δίνει μία μοναδική ευκαιρία να αιχμαλωτίσουμε τη στιγμή. Με ποιο τρόπο; Απαθανατίζοντάς την με την κάμερα του κινητού μας! Αυτή τη μία και τυχαία στιγμή όπως την ζήσαμε εμείς αλλά και χιλιάδες άνθρωποι σε όλα τα σημεία του πλανήτη.

ired ios app one minute 01

Πώς λειτουργεί: Κάθε μέρα, μια τυχαία ώρα έρχεται μια υπενθύμιση για να τραβήξουμε εκείνη τη στιγμή μια φωτογραφία. Το σημείο-κλειδί είναι πως απ'την ώρα που μας ζητηθεί έχουμε μόνο 60 δευτερόλεπτα για να τραβήξουμε τη φωτογραφία μας. Αν δεν το κάνουμε χάνεται η ευκαιρία για κείνη τη μέρα και θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι την επόμενη μέρα. Το ίδιο κάνουν χιλιάδες άνθρωποι σε όλο τον πλανήτη.

Μάθε πώς μπορείς να τραβήξεις ταυτόχρονα φωτογραφία και βίντεο στο κινητό

ired ios app one minute 02

Την ίδια συγκεκριμένη στιγμή τραβάνε μία φωτογραφία απ'όπου βρίσκονται, ό,τι κι αν κάνουν και το δευτερόλεπτο αυτό γίνεται κοινό για ανθρώπους στην Αμερική, την Ασία, την Ευρώπη, παντού. Το OneMinute App είναι σαν να διάβασε τη σκέψη μας όταν κάποιες φορές είπαμε στον εαυτό μας : «Τι να γίνεται άραγε αυτή τη στιγμή στον κόσμο;»

Η απάντηση έρχεται αφού ποστάρουμε ανώνυμα τη φωτογραφία μας στην δωρεάν εφαρμογή. Στην οθόνη του κινητού μας θα εμφανιστεί ένα κολάζ με τις αυθόρμητες φωτογραφίες όλων των χρηστών.

ired ios app one minute 03

Συγχρονίστε φωτογραφίες στο Facebook από το iPhone ή το iPad

Ορίστε λοιπόν που η στιγμή περνάει στην αιωνιότητα μέσα από την εφαρμογή του κινητού μας. Εκείνο το λεπτό που εμείς περιμέναμε στη στάση, κάποιος έτρωγε, κάποιος δούλευε στο γραφείο του, άλλος κολυμπούσε σε εξωτική παραλία της Καραϊβικής και άλλος απλώς ετοιμαζόταν για ύπνο! Χιλιάδες ιστορίες μέσα από χιλιάδες φωτογραφίες που τραβήχτηκαν το ίδιο λεπτό... Δεν ακούγεται υπέροχο;

ired ios app one minute 04

To OneMinute App, σύμφωνα με τους δημιουργούς του, έγινε για να ενισχύσει τον αυθορμητισμό και να μας απελευθερώσει από το άγχος αν βγήκε καλή ή όχι η φωτογραφία μας. Σκοπός δεν είναι να βγάλουμε μία καλή φωτογραφία-για κάτι τέτοια υπάρχει πάντα το Instagram. Σκοπός είναι να βγάλουμε μια αληθινή φωτογραφία-καθρέφτη της πραγματικότητας γύρω μας εκείνο το μοναδικό λεπτό που μας ζητήθηκε.

Οδηγός για slow motion βίντεο με το iPhone

από Persi

Δείτε περισσότερα:

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status