Pac-Man, Pong και Space Invaders μαζί σε ένα νέο βιντεοπαιχνίδι!

Pac-Man, Pong και Space Invaders μαζί σε ένα νέο βιντεοπαιχνίδι!
ired.gr

Αυτό είναι μάλλον το πιο νοσταλγικό παιχνίδι που έγινε ποτέ

Τα πρώτα βιντεοπαιχνίδια που πολλοί παίξαμε, κλασικές αγάπες που δεν ξεχάσαμε ποτέ, είναι και πάλι εδώ! Pac-Man και Pong συνεχίζουν το ταξίδι τους στο χρόνο, ελαφρώς μεταλλαγμένα βέβαια και πολύ έξυπνα συνδυασμένα!

ired apps pacapong 01

Παρανοήσεις γύρω από την τεχνολογία-Δείτε ΕΔΩ

Τι συμβαίνει όταν ζητήσουμε από τους developers να ξαναδημιουργήσουν κάποια από τα πιο αγαπημένα και κλασικά παιχνίδια; Το αποτέλεσμα είναι κάτι σαν το Pacapong. Συνδυάζει τα 3 παιχνίδια που οι περισσότεροι έχουν παίξει τουλάχιστον μία φορά (αν και μάλλον χιλιάδες φορές): Το Pac-Man, το Space Invaders και το Pong.

Δείτε με ποιο τρόπο τα smartphones άλλαξαν τον κόσμο και τη ζωή μας

ired apps pacapong 02

Το πώς ακριβώς αυτά αναμιγνύονται είναι ένα μυστήριο που ούτε ο δημιουργός του παιχνιδιού δεν έχει καταλάβει πλήρως.«Δεν ξέρω ακριβώς γιατί, αλλά όλο το θέμα ξεκίνησε με την προσθήκη του Pac-Man και του λαβύρινθου στο Pong. Κάπως έτσι άρχισε να βγαίνει νόημα», λέει ο προγραμματιστής Dick Poelen.

Το νέο, δωρεάν παιχνίδι έχει τον πίνακα του Pac-Man, τις ρακέτες του Pong στις δύο πλευρές και τους Space Invaders να πέφτουν από πάνω και να εκσφενδονίζουν τον Pac-Man ανάμεσα σε φαντάσματα. Χαμός! Η μίξη αυτή θα λέγαμε πως κάνει το Pacapong να ξεφεύγει αρκετά από τα κλασικά στάνταρ των arcade games.

ired apps pacapong 03

Ενημερωθείτε για τον εθισμό στα videogames ΕΔΩ

Το Pacapong «τρέχει» περίπου στα 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο σε ανάλυση 1080p, ώστε να μπορείτε να πάτε σε full screen στον υπολογιστή Mac σας. Πρόκειται για ένα εξαιρετικά διασκεδαστικό παιχνίδι, επιτομή της ρετρό νοσταλγίας και σχετικά εύκολο αν και όχι χωρίς προκλήσεις.

Μυστικό tip: Το Pacapong «κρύβει» μέσα του και ένα τέταρτο κλασικό παιχνίδι το οποίο θα συναντήσετε παίζοντας, αλλά θα σας κρατήσουμε σε αγωνία μέχρι να το ανακαλύψετε μόνοι σας...

ired apps pacapong 04

από Persi

Δείτε περισσότερα: