Το Απόλυτο Τεστ: Πόσο φαν της Apple είσαι;

Το Απόλυτο Τεστ: Πόσο φαν της Apple είσαι;
ired.gr

Στο χώρο της τεχνολογίας μπορούμε να πούμε πως έχουμε συναντήσει πολλά στερεότυπα. Είμαστε λάτρες των προϊόντων μίας εταιρείας - στη ανίατη περίπτωση μας- , της Apple! Μπορούμε να υπολογίσουμε όμως πόσο fanboy ή fangirl είμαστε? Τώρα, μπορούμε: 

Ok! είναι προϊόν Apple. Αυτό πρώτα από όλα σημαίνει ποιότητα. Έχει πάνω του το μήλο. Έχει και ωραία σχεδίαση. Συνήθως τα προϊόντα της Apple είναι και πρωτοπόρα σε νέες τεχνολογίες, αν και αυτό σηκώνει συζήτηση τον τελευταίο καιρό. Πέραν της καθαρά υποκειμενικής άποψης για το αν η συσκευή που κρατάτε στα χέρια σας, είναι άξια για τα χρήματα που έχετε ξοδέψει, υπάρχουν και κάποια κριτήρια για καταλάβετε εάν ανήκετε στην ομάδα των fanboys/fangirls.

Διαβάστε επίσης: 3 χαρακτηριστικά τεράστιας σημασίας στα επερχόμενα iPhones

Αν σας ρωτήσουν για παράδειγμα γιατί αγοράσατε iPhone; και η απάντησή σας είναι, "μα γιατί είναι συσκευή της Apple", το λειτουργικό Android σας φαίνεται ως μία κακή αντιγραφή του λειτουργικού iOS, αγνοώντας το γεγονός πως το λειτουργικό iOS, δανείζεται χαρακτηριστικά από το Android τα τελευταία χρόνια, τότε μπορείτε να προχωρήσετε στο παρακάτω τεστ για να δείτε το μέγεθος της αγάπης σας προς τη συγκεκριμένη εταιρεία.

Με άλλα λόγια είστε fanboy/fangirl, αλλά δεν γνωρίζετε το πόσο. Ας προχωρήσουμε όμως στις ερωτήσεις για να ανακαλύψουμε αν και οι υπόλοιποι, είμαστε fanboy ή όχι κι αν ναι, σε τι βαθμό;

Οδηγίες: Απαντήστε με ειλικρίνεια σε όλες τις ερωτήσεις και αθροίστε τα αποτελέσματα των απαντήσεων.

ΠΟΣΟ APPLE ΕΙΣΑΙ;

1. Για κάθε έναν υπολογιστή που έχεις αγοράσει παίρνεις και τους ανάλογους πόντους. (συμπεριλαμβάνονται όλα τα μοντέλα). Σημειώστε τον ανάλογο βαθμό για κάθε υπολογιστή παλαιότερο από την αναγραφόμενη ημερομηνία που έχετε αποκτήσει.

ired apple fanboy 01

2. Γνωρίζεις να γράψεις σωστά τα ονόματα των ιδρυτών της εταιρείας Apple Computer Inc;

ired apple fanboy 02

(δείτε τις απαντήσεις στο τέλος)

3. Γνωρίζεις όλα τα ονόματα για τα λειτουργικά συστήματα των υπολογιστών Mac;

ired apple fanboy 03

4. Για κάθε συσκευή iPhone, iPod, iPad που είχες στην κατοχή σου κερδίζεις τους ανάλογους πόντους.

ired apple fanboy 04

5. Συστήνεις στους συναδέλφους σου να μεταφερθούν στην Apple (κερδίζεις του πόντους που αναλογούν).

ired apple fanboy 05

6. Έχεις μετατρέψει τον παλιό κλασικό Mac σε ενυδρείο (κερδίζεις τους ανάλογους πόντους).

ired apple fanboy 06

Διαβάστε επίσης: Οδηγός επαναφοράς αντιγράφου ασφαλείας μέσω της υπηρεσίας iCloud

7. Είσαι κάτοχος ενός αυθεντικού Apple t-shirt, για το οποίο ίδρωσες για να το αποκτήσεις (οι παρακάτω πόντοι, είναι δικοί σου, σου αξίζουν).

ired apple fanboy 07

  • « Προηγούμενο
  • 1/3
  • Συνέχεια άρθρου »