H Πρωταπριλιά περνάει από το κινητό μας - App για φάρσες

H Πρωταπριλιά περνάει από το κινητό μας - App για φάρσες
ired.gr

5 πρωταπριλιάτικες φάρσες με το iPhone που θα τρελάνουν τα «θύματά» σας

Πάρτε τον έλεγχο του υπολογιστή ενός φίλου σας για να τον τρελάνετε

april fool 04

Κατεβάστε το app Remote Mouse, τόσο στο κινητό σας όσο και στον υπολογιστή του φίλου σας και θα μπορείτε να πάρετε τον έλεγχο του mouse. Θα μπορείτε να κλικάρετε παντού στην οθόνη του, ακόμη και να σερφάρετε στο Google και ίσως να κάνετε μια περίεργη αναζήτηση που θα τον φέρει σε δύσκολη θέση. Το θύμα σας θα νομίζει ότι κάτι δεν πάει καλά με τον υπολογιστή του ή ότι του έχουν επιτεθεί hackers και το γέλιο είναι εγγυημένο!

Link

Οδηγός για slow motion video στο iPhone

Σπάστε (στα ψέματα) το τζάμι του αυτοκινήτου του μπαμπά σας

april fool 02

Δεν χρειάζεται να το κάνετε στα αλήθεια. Αρκεί μια φωτογραφία και ένα app. Με το Dude, Your Car! και αφού βγάλετε ένα snapshot του αυτοκινήτου μπορείτε να προσθέσετε ένα σπασμένο τζάμι, καπνό να βγαίνει από το παράθυρο και άλλα special effects που θα κάνουν αληθοφανές το αποτέλεσμα.

Εσείς πώς πλήξατε σήμερα;

Σπάστε (και) την οθόνη του κινητού

april fool 01

Με το iFool (μόνο για iPhone), μπορείτε να «σπάσετε» την οθόνη σας, να εμφανίσετε άπειρα δακτυλικά αποτυπώματα όταν το «θύμα» ακουμπίσει την οθόνη σας αλλά και το να κάνετε το κινητό σας να βγάζει περίεργους ήχους. Για τους Android users, υπάρχει το Crack your screen app.

Εμφανίστε την τρομακτική μπλε οθόνη

april fool 05

Με το Virus Prank app (μόνο για Android), προσποιηθείτε ότι το κινητό σας έχει προσβληθεί από ένα ιό. Οι επιλογές για τρελάνετε τον συνομιλητή σας είναι πολλές: μπλε οθόνη, χρωματιστές μπάρες της τηλεόρασης, ανακοίνωση κλεισίματος λόγω υπερθέρμανσης και άλλα πολλά.

Διαβάστε για τις παρανοήσεις για τη τεχνολογία

Ξυρίστε τα μαλλιά του διπλανού σας

april fool 03

Ή τουλάχιστον κάντε το στα ψέματα. Το Real Razor app (για Android) και το Razor-Electric Shaver Simulation (για iPhone), μιμούνται ρεαλιστικούς ήχους ξυριστικής μηχανής ενώ κινείται τη συσκευή κοντά στο κεφάλι του άλλου ενώ το app για το iPhone μπορεί να σας βοηθήσει να προσποιηθείτε ότι έχετε ένα ατύχημα κατά τη διάρκεια του ξυρίσματος.

Από mirelen

Δείτε περισσότερα: