Οδηγός για Slow Motion βίντεο με iPhone

Οδηγός για Slow Motion βίντεο με iPhone
ired.gr

 Πώς να κάνετε βίντεο slow motion στο iPhone για ένα πιο καλλιτεχνικό αποτέλεσμα!

Η αργή κίνηση ομορφαίνει κάθε κίνηση, αυτό είναι σίγουρο! Ακόμα και οι πιο πεζές μας δραστηριότητες, όπως το να ρίξουμε τη μπίρα σε ένα μεγάλο ποτήρι, αποκτούν έτσι έναν πιο «ονειρικό» τόνο. Ας θυμηθούμε πόσο υπέροχες slow motion σκηνές έχουμε δει στο Matrix και το Inseption! Κάθε σύγκριση εδώ είναι άνιση αλλά γιατί να μην κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε με το iPhone μας;

ired iphone slow motion video 01

Οι χρήστες διαφόρων smartphones κάνουν χρήση αυτής της τεχνολογίας εδώ και κάποιο καιρό, ωστόσο τα iPhone 5s, 6 και 6 plus έφεραν μία ενημερωμένη έκδοση αυτής της δυνατότητας που αγγίζει την τελειότητα!

Μπορείτε να δείτε το review μας για το iPhone 6 πατώντας ΕΔΩ

ired iphone slow motion video 02

Όταν η Apple ενσωμάτωσε για πρώτη φορά την τεχνολογία αυτή στις εκδόσεις του iPhone (5s), οι χρήστες είχαν τη δυνατότητα να τραβήξουν βίντεο σε αργή κίνηση, όμως δεν μπορούσαν να επεξεργαστούν την ακολουθία των εικόνων. Τώρα, στη τελευταία εμβληματική έκδοση της Apple, καθένας μας μπορεί να επεξεργαστεί λεπτομερώς την ακολουθία των κινήσεων που έχει καταγράψει!

Είστε έτοιμοι να νιώσετε καλλιτέχνες και να θαυμάσετε πόσο χαριτωμένα συγχρονισμένες είναι οι κινήσεις του σκύλου σας όταν τρέχει στο πάρκο; Ή της φίλης σας που ενέδωσε στην μόδα του swing στους δρόμους της πόλης;

Δείτε ΕΔΩ τις υπέροχες φωτογραφίες από την καμπάνια «Shot on iPhone 6»

ired iphone slow motion video 03

Ορίστε ο εύκολος οδηγός σας για slow-motion λήψεις!

ΒΗΜΑ 1. Έναρξη λειτουργίας Slo-Mo και εγγραφή.

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στη Slo-Mo λειτουργία της φωτογραφικής σας μηχανής, απλά ανοίξτε την εφαρμογή της κάμερας στην αρχική οθόνη του iPhone και στη συνέχεια σύρετε δύο φορές προς τα δεξιά.

Θα πρέπει τώρα να δείτε το κόκκινο κουμπί εγγραφής στο κάτω μέρος του τηλεφώνου σας. Θα παρατηρήσετε πως η εικόνα που βλέπετε είναι ελαφρώς μεγαλύτερη σε σχέση με τη λήψη κανονικής φωτογραφίας ή βίντεο.

Με τη λειτουργία Slo-Mo ενεργοποιημένη πατήστε το κουμπί εγγραφής και το βίντεο αρχίζει να εγγράφεται στην κανονική ταχύτητα ενός συνηθισμένου βίντεο. Μόλις ολοκληρώσετε την εγγραφή σας απλά πατήστε πάνω στο κουμπί της εγγραφής ώστε να σταματήσει να γράφει. Το τελικό βίντεο θα αποθηκευθεί όπως κάθε άλλο βίντεο ή φωτογραφία και θα εμφανίζεται ως μικρογραφία στην κάτω αριστερά γωνία της κάμερας.

ired iphone slow motion video 04