Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κλειδώστε-ξεκλειδώστε με κλειδαριά Bluetooth

Κλειδώστε-ξεκλειδώστε με κλειδαριά Bluetooth
ired.gr

 "Σουσάμι Άνοιξε", WI-FI VIDEO κουδούνι-κάμερα πόρτας που κλειδώνει, ξεκλειδώνει και ανοίγει την πόρτα σας!

Υπάρχουν έξυπνες κλειδαριές. Υπάρχουν έξυπνα κουδούνια πόρτας με κάμερα. Και τώρα υπάρχει και η συσκευή που τα συνδυάζει όλα σε ένα: Lark-wi's Blueguard.

ired tech news lock unlock via bluetooth 01

Όταν βρίσκεστε στην εξώπορτα του σπιτιού σας, διαλέξτε έναν από τους επόμενους δύο τρόπους για να μπείτε. Είτε αγγίζετε για να εισάγετε ένα κωδικό στο πάνελ του Blueguard, είτε, εφόσον είστε σε ακτίνα που βλέπει το Bluetooth, χρησιμοποιείτε το κινητό σας και την ξεκλειδώνετε χωρίς να την αγγίξετε καθόλου!

Αν έλθουν επισκέπτες και σας χτυπήσουν το κουδούνι, η συσκευή μπορεί να τους καλωσορίσει στο σπίτι σας ... ή όχι. Ένας αισθητήρας ανίχνευσης κίνησης (motion-sensor) σας ειδοποιεί για την άφιξη επισκεπτών και ένα αμφίδρομο σύστημα επικοινωνίας σας επιτρέπει να δείτε, να μιλήσετε, και να τραβήξετε ακόμη και βίντεο μέσω της συσκευής iOS ή Android που έχετε χάρη στην έγχρωμη ενσωματωμένη κάμερα, το ευαίσθητο μικρόφωνο και το ηχείο της κλειδαριάς. Τη νύχτα μια έξυπνη λυχνία ενεργοποιούμενη μέσω Bluetooth, ανάβει για να μπορείτε να δείτε.

Όταν λείπετε από το σπίτι σας, μπορείτε να δείτε φωτογραφίες όσων εισέρχονται ή φεύγουν, μέσω ενός καταλόγου καταγραφής προσώπων, στον οποίο έχετε πρόσβαση μέσω του κινητού σας. Για σπίτια με περισσότερες από μία τέτοιες κλειδαριές Blueguard, οι συσκευές κάνουν αυτόματο συγχρονισμό μεταξύ τους.

Η εταιρία Lark-wi λέει ότι η εγκατάσταση είναι εύκολη. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα κατσαβίδι για την τοποθέτηση και ένα σετ κανονικές μπαταρίες για την τροφοδοσία της.

Με ένα ποσό άνω των 11.500$ να έχει μαζευτεί στο indiegogo (πολύ πάνω από τα 6.500$ που είχαν βάλει στόχο), έχουν ήδη προπωληθεί οι περισσότερες από τις πρώτες συσκευές που κατασκευάστηκαν (early-bird options). Αυτή τη στιγμή μπορείτε να παραγγείλετε δύο πακέτα Blueguard για 278$, στα οποία περιλαμβάνονται και οι λυχνίες LED για τη νύχτα που αναφέραμε παραπάνω.

ired tech news lock unlock via bluetooth 02

Αν και στην καμπάνια της Indiegogo δεν έχει δοθεί η δέουσα προσοχή (μέτριας ποιότητας βίντεο και φωτογραφιών, το όνομα είναι μια Blueguard και μια Blue guard), ωστόσο αυτό δεν έχει αποθαρρύνει τους υποστηρικτές της και αντίθετα, έχει τραβήξει πολύ κόσμο.

Πιο κάτω μπορείτε να δείτε το βίντεο για άλλη μία κλειδαριά τη Sesame που κοστίζει αρκετά φθηνότερα (γύρω στα 90$).

Και εδώ έχουμε ένα βίντεο της Nokē U-Lock μιας ακόμη Bluetooth κλειδαριάς που σας επιτρέπει να κλειδώσετε το ποδήλατό σας και περιλαμβάνει και συναγερμό.

από Elichord

Δείτε περισσότερα:

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status