H Apple στο στόχαστρο των γελοιογράφων!

H Apple στο στόχαστρο των γελοιογράφων!
ired.gr

 Hater ή lover, θα γελάσεις με τις παρωδίες για τα προϊόντα της Apple

Με κρύα ανέκδοτα του στυλ «αν η Apple κατασκευάσει αυτοκίνητο δεν θα έχει Windows» μέχρι ξεκαρδιστικά fake προϊόντα που λανσάρονται στο internet ως αληθινά, η Apple προκαλεί πάντα τους όχι και τόσο φανατικούς με το μήλο να την ειρωνεύονται ...με το γάντι. Φυσικά, όλες οι παρωδίες, τα ψεύτικα προϊόντα και τα αστεία videos γίνονται virals και στην ουσία διαφημίζουν ακόμη περισσότερο, προσελκύοντας τόσο τους Apple Haters όσο και τους Apple lovers.

ired diafora parodies 01

1. Αν σας αρέσουν οι αλλαγές, το iPhone 7 αναμένεται να αλλάξει με εκπληκτικές αλλαγές όλα όσα άλλαξε το iPhone 6. Ξανά.

Πέρυσι, η σουηδική ΙΚΕΑ κυκλοφόρησε ένα διαφημιστικό video για τον νέο της κατάλογο το οποίο είναι ξεκάθαρη παρωδία για τον πυρετό που αφορά την Apple. Ο αφηγητής επιμένει ότι πρόκειται για ένα εξαιρετικό bookbook (αληθινό βιβλίο και όχι ψηφιακό) που όταν το ξεφυλλίζεις, οι σελίδες του δεν αργούν να «φορτώσουν» αλλά ανοίγουν αμέσως.

LINK ΓΙΑ VIDEO IKEA https://www.youtube.com/watch?v=MOXQo7nURs0

Μωρουδίστικα μπλουζάκια με στάμπες όπως iPood, iPeed, iBaby και άλλες αστείες φράσεις που παραπέμπουν ...αλλού είναι ίσως το ιδανικό δώρο για τα παιδιά όσων είναι εξαρτημένοι από το κινητό τους.

ired diafora parodies 02

ired diafora parodies 03

2. Μπορεί το κλάμα του παιδιού σας να μην ακούγεται μουσική στα αυτιά σας αλλά αν του φορέσετε φορμάκι iPood, θα νιώσετε λιγο καλύτερα. Προσοχή δεν λειτουργεί το volume!!!

Διαβάστε πόσες ώρες θα διαρκεί η μπαταρία του iWatch εδώ

Μια φανταστική τουαλέτα σε σχήμα μήλου που υποτίθεται ότι συνδέεται με τις συσκευές της Apple, ένα πανέμορφο κατά τα άλλα πλυντήριο ρούχων και εμφιαλωμένο νερό από την Apple είναι μερικά μόνο φανταστικά προϊόντα που έχουν «κυκλοφορήσει» για να σκορπίσουν γέλιο σε φαν και μη.

ired diafora parodies 04

ired diafora parodies 05

3. Όσο κι αν είστε suckers for packaging, μη ψάξετε να βρείτε το εμφιαλωμένο νερό στα ράφια του σουπερμάρκετ. Το ίδιο ισχύει και για το σούπερ ντούπερ πλυντήριο και την sci-fi τουαλέτα. Υπάρχουν μόνο στα όνειρά μας!

Κατεβάστε iPhone Wallpapers με το δαγκωμένο μήλο εδώ

Φυσικά το Apple Watch δεν ξέφυγε από τη σάτιρα. Άπειρες φωτογραφίες χρηστών κυκλοφόρησαν με ένα μήλο κολλημένο στο χέρι τους με μονωτική ταινία.

ired diafora parodies 06

ired diafora parodies 07

ired diafora parodies 08

Ξέρετε πώς να αλλάζετε wallpaper στην οθόνη αφετηρίας ή στην οθόνη κλειδώματος. Περισσότερα εδώ

Έμπνευση και για τους γελοιογράφους έχει αποτελέσει φυσικά η φρενίτιδα για την Apple και τα προϊόντα της.

ired diafora parodies 09

ired diafora parodies 10

ired diafora parodies 11

ired diafora parodies 12

Από mirelen.

Δείτε περισσότερα: