Εκτύπωση αυτής της σελίδας

H νέα αντικλεπτική εφαρμογή για Android που βγάζει φωτογραφία τον κλέφτη

H νέα αντικλεπτική εφαρμογή για Android που βγάζει φωτογραφία τον κλέφτη
ired.gr

 Με το Phound θα πείτε «Say Cheese» στον κλέφτη του κινητού σας και θα τον βγάλετε φωτογραφία

Και ενώ σύμφωνα με έρευνα σε χρήστες του internet, την τελευταία χρονιά, ένας στους 20 έχει χάσει το τηλέφωνό του λόγω απροσεξίας ή κλοπής, η Kaspersky παρουσίασε το Phound, μια δωρεάν εφαρμογή για συστήματα Android, που εντοπίζει τη συσκευή σας σε περίπτωση που κλαπεί.

ired ios apss phound 01

Διαβάστε εδώ περισσότερα για την εξαφάνιση των antivirus εφαρμογών από το App Store

Το όνομα Phound προέρχεται από τις λέξεις Phone (τηλέφωνο) και Hound (κυνηγώ) και το νέο app βοηθά τους χρήστες να προστατεύσουν τις προσωπικές πληροφορίες που έχουν αποθηκεύσει στις συσκευές τους και να εντοπίσουν το χαμένο κινητό άμεσα.

ired ios apss phound 02

Είστε χρήστης iOS ή Android. Διαβάστε τις διαφορές εδώ

Αν ένα κινητό χαθεί ή κλαπεί, οι χρήστες, μέσω του site My Kaspersky, μπορούν να το μπλοκάρουν την πρόσβαση σε αυτό αλλά και να το εντοπίσουν στον χάρτη, χρησιμοποιώντας GPS, GSM ή το WI-FI. Το πιο εντυπωσιακό όμως είναι ότι, εκ του μακρόθεν, οι χρήστες μπορούν να βγάλουν φωτογραφίες με τη μπροστινή κάμερα του κλεμμένου κινητού ή να στείλουν ένα μήνυμα που θα εμφανιστεί στην οθόνη.

Θα έρθει η υπηρεσία Apple Beats και στα Android. Διαβάστε για τις φήμες εδώ

ired ios apss phound 03

Αν το κινητό έχει χαθεί στο σπίτι ή στο γραφείο, μπορεί να ενεργοποιηθεί ένας συναγερμός ο οποίος ακούγεται σε πολύ δυνατή ένταση μέχρι ο ιδιοκτήτης να εντοπίσει τη συσκευή και να εισάγει έναν μυστικό κωδικό για να τον απενεργοποιήσει. Τέλος, ο χρήστης μπορεί να χρησιμοποιήσει το app για να αφαιρέσει όλα τα προσωπικά στοιχεία από το κινητό και την SD card, όπως μηνύματα, επαφές, φωτογραφίες αλλά να κάνει και ένα hard reset, αν χρειαστεί.

Διαβάστε τα στατιστικά για τις πωλήσεις smartphone για το 2014 εδώ

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη στο Google Play σε 8 γλώσσες και είναι δωρεάν.

Από mirelen.

Δείτε περισσότερα:

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status