Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το νέο πληκτρολόγιο της Apple

Το νέο πληκτρολόγιο της Apple
ired.gr

Η Apple εκ παραδρομής αποκάλυψε το επόμενό της πληκτρολόγιο

Πέρασαν χρόνια από την τελευταία ανανέωση στην σειρά των πληκτρολογίων της Apple. Τα δεδομένα έχουν από τότε αλλάξει κατά πολύ και οι ανάγκες που αυτό καλύπτει αποτελούν για πολλούς μακρινό παρελθόν.

Μάθετε να κάνετε τηλεφωνικές κλήσεις απ' ευθείας από τον Mac

Για παράδειγμα, το ειδικό πλήκτρο "eject" που είναι τοποθετημένο επάνω δεξιά στην τρέχουσα έκδοση των πληκτρολογίων της Apple είναι κάτι που για πολλούς είναι άχρηστο. Όσοι έχουν αγοράσει νέα Mac για παράδειγμα, έχουν διαπιστώσει πως θα ήταν καλύτερα αυτό το πλήκτρο να εκτελεί μια διαφορετική λειτουργία, εφόσον ο υπολογιστής τους δεν διαθέτει CD / DVD / BR Player / Recorder, τουλάχιστον "out of the box".

ired tech news new keyboard from apple 01

Δαμάστε την κάμερα του iPhone με τον ειδικό οδηγό μας

Στο on line κατάστημα της Apple στην Δημοκρατία της Τσεχίας έκανε την εμφάνισή του ένα νέο πληκτρολόγιο το οποίο φαίνεται να αντικαθιστά το πλήκτρο της εξαγωγής (eject) με το πλήκτρο "power". Επίσης, τα πλήκτρα "F5" & "F6" φαίνεται πως πλέον ελέγχουν μία νέα λειτουργία, της ρύθμισης της έντασης του οπίσθιου φωτισμού των πλήκτρων.

Αυτό είναι ένα νέο, πολύ ενδιαφέρον χαρακτηριστικό, κάτι που μας έλειπε θα προσέθετα. Δεν είναι λίγες οι φορές που χρειάζεται να πληκτρολογήσουμε στο σκοτάδι και ο φωτισμός από την οθόνη του iMac (ή ενός monitor) δεν αρκεί.

Έρχεται νέο Apple TV;

Η Apple φυσικά φρόντισε αμέσως να "κατεβάσει" την εικόνα του νέου πληκτρολογίου από την σελίδα της και να την αντικαταστήσει με αυτή του τελευταίου μοντέλου. Βέβαια "το κακό" είχε ήδη γίνει και η εικόνα πρόλαβε να κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Θεωρούμε δεδομένο πως το νέο πληκτρολόγιο "έρχεται" εφόσον η πηγή είναι η ίδια η Apple, έστω και άθελά της.

Απομένει να μάθουμε το πότε, την τιμή αλλά και την διάρκεια ζωής των μπαταριών του. Ήδη οι επιδόσεις του τρέχοντος μοντέλου δεν είναι και εντυπωσιακές σε αυτόν τον τομέα και η προσθήκη του οπίσθιου φωτισμού θα τις επιβαρύνει περαιτέρω.

από Kostthem

Δείτε περισσότερα:

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status