Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η νέα εφαρμογή της iStorm φέρνει στην Ελλάδα το διαδραστικό shopping

Η νέα εφαρμογή της iStorm φέρνει στην Ελλάδα το διαδραστικό shopping
ired.gr

 Η iStorm φέρνει την τεχνολογία iBeacon στα 13 καταστήματα στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.

Πώς θα λειτουργεί η νέα εφαρμογή Apple Premium Reseller; Αφού μπείτε στο κατάστημα θα ανοίγετε το iBluetooth της συσκευής σας και αναλόγως σε ποιο σημείο κινείστε θα λαμβάνετε και ανάλογες ειδοποιήσεις (notifications) με νέα και προσφορές.

Συγχρόνως θα έχετε τη δυνατότητα για πλήρως διαδραστική επικοινωνία με τις υπηρεσίες του καταστήματος. Οι αγορές σας, αλλά και κάθε παρατήρηση που έχετε τυχόν κάνει, θα καταγράφονται και θα βοηθούν την εφαρμογή να εξατομικεύει τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας.

Πώς να αναζητήστε έξυπνα εφαρμογές στο κατάστημα της Apple

Δεν είναι υπερβολή πως, πλέον, μπαίνοντας στο κατάστημα συγχρόνως θα μπαίνετε και σε ένα loyalty club. Αναλόγως με τις δραστηριότητες σας εντός του καταστήματος, τις αγορές και τις παρατηρήσεις, θα συλλέγετε πόντους και θα λαμβάνετε καινούργιες προσφορές και νέα για τα προϊόντα της Apple.

ired tech news ibeacon 01

Οι μικροπομποί που έχουν τοποθετηθεί στο κατάστημα συνοψίζουν τον τρόπο που λειτουργεί η τεχνολογία iBeacon. Μέσω αυτής, η εμπειρία σας στα καταστήματα της iStorm αποκτούν καινούργιο ενδιαφέρον αλλά και...συμφέρον.

Το λανσάρισμα της εφαρμογής συνοδεύεται από δωροεπιταγές που θα αγγίξουν τα 150ευρώ! Δωροεπιταγές και κουπόνια εκπτωτικά θα διατίθεται συχνά ενώ η εφαρμογή θα σας ενημερώνει επίσης για κάθε νέο της iStorm.

Για προβλήματα Wi-Fi στο OS X 10.10.2 Yosemite ΕΔΩ

Επίσης, δωρεάν σεμινάρια περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα κι εσείς μένει να επιλέξετε αυτό της αρεσκείας σας. Οι επιλεγμένες ημέρες και ώρες κατά τις οποίες θα εντρυφήσετε περισσότερο στην μαγεία της τεχνολογίας της Apple θα περνάνε αυτόματα στο ημερολόγιο της συσκευής σας.

Λύσεις για κάθε πρόβλημα με το iOS 8 θα βρείτε ΕΔΩ

Όλες σας οι απορίες θα λύνονται πλέον με τρόπο σύγχρονο, διαδραστικό και λεπτομερή, οπότε θα νιώθετε περίπου σαν κάποιος να διαβάζει τις σκέψεις σας! Προϊόντα, αξεσουάρ, λεπτομέρειες για κάθε τι που αφορά τις αγαπημένες σας συσκευές θα βρίσκονται απλούστατα στην iOS συσκευή σας.

από Persi

Δείτε περισσότερα:

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status