Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δυνατότητα απενεργοποίησης της απαίτησης συνθηματικού για δωρεάν λήψεις στην iOS 8.3;

Δυνατότητα απενεργοποίησης της απαίτησης συνθηματικού για δωρεάν λήψεις στην iOS 8.3;
ired.gr

 Θα κατεβάζουμε δωρεάν εφαρμογές χωρίς την απαίτηση συνθηματικού στο iOS 8.3;

Μία νέα ενότητα "Ρυθμίσεις συνθηματικού", ανακαλύφθηκε εξερευνώντας την εφαρμογή "Ρυθμίσεις" στην υπάρχουσα δοκιμαστική έκδοση iOS 8.3. Οι χρήστες φαίνεται πως θα έχουν τη δυνατότητα να διαμορφώσουν τη νέο-αποκτημένη τους συσκευή iPhone, iPad ή iPod touch και να κατεβάζουν δωρεάν εφαρμογές από το iTunes, χωρίς την απαίτηση του συνθηματικού σας, Apple ID.

Η νέα αυτή επιλογή είναι ενεργοποιημένη μόνο κατά την απενεργοποίηση του αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων Touch ID. Σε διαφορετική περίπτωση δε εμφανίζεται. Νομίζουμε πως είναι κατανοητό καθώς οι αγορές με ενεργοποιημένο το Touch ID, ταυτοποιούνται πολύ εύκολα, με άγγιγμα του αισθητήρα.

Διαβάστε: 10 από τις καλύτερες εφαρμογές που χρησιμοποιούν τον αισθητήρα Touch id

ired ios 8 3 password 01

Η επιλογή "Απαίτηση συνθηματικού", είναι εισηγμένη στην ενότητα iTunes & App Store, συγκεκριμένα στις ρυθμίσεις του λειτουργικού iOS 8.3, και για μας είναι ευπρόσδεκτη, καθώς μας δείχνει τη μέθοδο που θέλει η Apple να αντιμετωπίζει τις δωρεάν εφαρμογές και τις λήψεις από το iTunes.

Θέτοντας την επιλογή στη θέση ON, στην ενότητα iTunes και App Store, θα σας επιτρέψει τις δωρεάν λήψεις από το App Store, δωρεάν βιβλία από το iBooks Store και δωρεάν μουσική, ταινίες και shows tv's από το iTunes, χωρίς να εισάγετε το συνθηματικό από το Apple ID σας. Στο σημείο αυτό να αναφέρουμε πως η επιλογή δεν είναι διαθέσιμη ακόμη σε όλες τις χώρες. Επίσης για τις paid εφαρμογές, θα απαιτείται το συνθηματικό ή την ταυτοποίηση μέσω του αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων Touch ID.

Διαβάστε: Λύση για το Touch ID που δεν ανταποκρίνεται τις κρύες ημέρες

Στη ίδια υποενότητα, έχει προστεθεί ή μάλλον έχει μεταφερθεί η επιλογή απαίτησης συνθηματικού, για επιπλέον αγορές σε διάστημα 15 λεπτών ή πάντοτε. Στην τωρινή και στις προηγούμενες εκδόσεις λειτουργικού, η επιλογή αυτή είναι διαθέσιμη στην τοποθεσία Ρυθμίσεις > Γενικά > Περιορισμοί > Απαίτηση συνθηματικού, όπως φαίνεται και στο παρακάτω στιγμιότυπο.

ired ios 8 3 password 02

Εάν θυμάστε οι πιο παλιοί χρήστες, στην έκδοση του λειτουργικού iOS 6, δεν ήταν απαιτητή η εισαγωγή συνθηματικού για τη λήψη δωρεάν εφαρμογών. Η Apple όμως ανέστρεψε αυτό το χαρακτηριστικό , μέσω minor αναβάθμισης, χωρίς καμία εξήγηση.

Η τρίτη και πιο πρόσφατη beta έκδοση iOS 8.3, έχει προωθηθεί σε εγγεγραμμένους developers και beta testers χωρίς λογαριασμό developer, εδώ και δέκα ημέρες.

H νέα αναβάθμιση, περιλαμβάνει "αναφορά ανεπιθύμητου" και αναζήτηση στη λίστα συνομιλιών, στην προ-εγκατεστημένη εφαρμογή Μηνύματα, οκτώ νέες γλώσσες στην εικονική βοηθό Siri, βελτιωμένες δυνατότητες σύνθεσης φωνής, CarPlay, δυνατότητα πραγματοποίησης τηλεφωνικής κλήσης με χρήση ανοιχτής ακρόασης, υποστήριξη two factor Google account authentication, και πολλά ακόμη νέα προνόμια. Η επίσημη διάθεσή του αναμένεται μέσα στον Απρίλιο.

από DINFUN

Δείτε περισσότερα:

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status