Εκτύπωση αυτής της σελίδας

#Homescreen app: Δείξε μου την οθόνη σου να σου πω ποιος είσαι.

#Homescreen app: Δείξε μου την οθόνη σου να σου πω ποιος είσαι.
ired.gr

 Με το #Homescreen θα ανακαλύψεις όλα τα νέα iOS apps

Αν έχετε ζήσει τη στιγμή που προτείνετε σε έναν φίλο ένα καινούριο app κι αυτός ενθουσιάζεται, τότε μπορείτε να διευρύνετε λίγο το κοινό σας σε παγκόσμιο επίπεδο. To #Homescreen είναι μια διαδραστική υπηρεσία που σας ζητάει να στείλετε ένα screenshot με την αρχική οθόνη του κινητού σας και να μοιραστείτε τις εφαρμογές σας με όλο τον κόσμο.

Πάρτε περισσότερες ιδέες για must have apps εδώ

Για να μοιραστείτε τη δική σας, κατεβάστε την εφαρμογή από το App Store, συνδεθείτε στο Twitter και ανεβάστε ένα screenshot της homescreen σας.Η ίδια η εφαρμογή σκανάρει την εικόνα που στείλατε και την αναδημοσιεύει παρέχοντας πληροφορίες για το κάθε app. Η μοναδική δέσμευση είναι να έχετε λογαριασμό στο twitter και το κινητό σας να υποστηρίζει το iOS 7.1 και πάνω.

ired ios apss homescreen 01

Το #Homescreen app δημιουργεί λίστες με τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές και πρόσφατα προσέθεσε και μια νέα υπηρεσία: να παρουσιάζει τις καινούριες εφαρμογές που πρόσφατα ανεβαίνουν σε δημοτικότητα. Για παράδειγμα, μπορείς να διακρίνεις την άνοδο του Meerkat (που προσφέρει τη δυνατότητα ζωντανού streaming) και του Google Calendar.

Για το Google Calendar έχουμε γράψει περισσότερα εδώ

Οι πληροφορίες που σου προσφέρει για το κάθε app είναι:

  • αν είναι δωρεάν ή όχι
  • σε ποια κατηγορία ανήκει
  • σε πόσες οθόνες έχει εμφανιστεί

Επίσης, ομαδοποιεί τις εφαρμογές ανάλογα με το αν βρίσκονται στον ίδιο φάκελο ή στις ίδιες homescreens με άλλες και χωρίζει σε ομάδες τους χρήστες που έχουν κατεβάσει κοινές εφαρμογές.

Βέβαια, όσες περισσότερες συμμετοχές υπάρχουν τόσο πιο «σωστά» θα είναι τα ποσοστά, γιατί, για παράδειγμα, σήμερα, υπάρχουν hot trending apps που εμφανίζονται σε τρεις μόνο οθόνες.

Όπως και να έχει, είναι ένας ωραίος τρόπος να ανακαλύπτεις νέα apps αλλά να παίρνεις και ιδέες για το πως να οργανώσεις τα εικονίδιά σου.

Διαβάστε για ευφάνταστες ιδέες για το πώς να «συμμαζέψετε» τα apps στο iPhone

Από mirelen.

Δείτε περισσότερα:

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status