Εύκολη μέθοδος πολλαπλής αποστολής email σε ομάδες επαφών

Εύκολη μέθοδος πολλαπλής αποστολής email σε ομάδες επαφών
ired.gr

 Γνωρίζετε πως να στείλετε μαζικά μηνύματα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας;

Η δημιουργία μιας ομάδας επαφών, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί στην εφαρμογή mail είναι μια πολύ καλή ιδέα. Θα είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον να στείλετε μαζικά mails στην οικογένειά σας, ή σε μια ομάδα εργασίας αντί να εισάγετε κάθε ένα μέλος ξεχωριστά. Για κάποιον ανεξήγητο λόγο αυτή η δυνατότητα έχει αφαιρεθεί από το iOS.

Εμείς ανακαλύψαμε έναν έξυπνο τρόπο για το πώς θα μπορούσατε να στείλετε email σε μία συγκεκριμένη ομάδα επαφών, στο λειτουργικό iOS, και σας τον παρουσιάζουμε. Η δυνατότητα της δημιουργίας και αποστολής ενός μηνύματος ηλεκτρονικής αλληλογραφίας από ένα iPhone ή iPad σε μία ομάδα επαφών, είχε χαθεί (τουλάχιστον μέχρι να ανακαλύψουμε τον παρακάτω τρόπο).

Όταν αναφερόμαστε σε ομάδα επαφών, δεν εννοούμε την μεμονωμένη και με καθυστέρηση εισαγωγή επαφών μία προς μία, αλλά μία εύχρηστη συντόμευση όπου θα δημιουργήσουμε μία ομάδα, (μπορείτε να την ονομάσετε "φίλοι" ή "συνάδελφοι") και εισάγοντας μόνο το όνομα της ομάδας, να επισυνάπτονται όλες οι επαφές, κερδίζοντας πολύτιμο χρόνο.

ired iphone group mail guide 01

Χωρίς κάποια πιθανή αιτία κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει αγγίζοντας το σύμβολο "+" και στη συνέχεια "Προσθήκη Ομάδας", δεν δίνει επιλογή για μαζική εισαγωγή. Μην ανησυχείτε σας έχουμε εξασφαλίσει μέθοδο ώστε να στέλνετε μαζικά email, ούτως ή άλλως. Η μέθοδος αυτή χρησιμοποιεί τη εφαρμογή επαφές, προκείμενου να επιτρέψει την εισαγωγή πολλαπλών διευθύνσεων αλληλογραφίας μέσω μίας και μόνο επαφής.

Ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα θα καταφέρετε να επιτύχετε ομαδικές αποστολές μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο λειτουργικό iOS.

  • « Προηγούμενο
  • 1/2
  • Συνέχεια άρθρου »