Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αγοράστε iTunes-App Store Gift cards με τη Siri

Αγοράστε iTunes-App Store Gift cards με τη Siri
ired.gr

 Αγοράστε Gift cards για τα Stores της Apple εύκολα και γρήγορα με τη βοήθεια της Siri

Σίγουρα γνωρίζετε ότι μπορείτε να κάνετε αγορές από το iTunes Store και το Mac App Store από διάφορα καταστήματα ή και διαδικτυακά από διάφορες υπηρεσίες προκειμένου να κάνετε αγορές χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε μια πιστωτική κάρτα γι' αυτό το σκοπό. Κι αν δεν το ξέρατε, είναι πράγματι αυτή μια εξυπηρέτηση για όσους δε θέλουν να χρησιμοποιούν την κάρτα τους στην Apple για αγορές, για διάφορους λόγους.

Αν λοιπόν θέλετε έναν άλλο τρόπο αγορών στα Stores της Apple, αυτός ο άλλος τρόπος ακούει στο όνομα Gift cards. Είναι απλές κάρτες με έναν κωδικό επάνω που τις αγοράζουμε με κάποιο ποσόν και αντιπροσωπεύουν αυτό το ποσόν για τις αγορές μας στο iTunes Store και το Mac App Store. Δίνοντας αυτό τον κωδικό, αγοράζουμε ό,τι θέλουμε από τα εν λόγω καταστήματα μέχρι του ποσού που αντιπροσωπεύει.

Στο παρόν άρθρο-οδηγό μας, θα σας δείξουμε έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο για να αγοράζετε Gift cards με τη βοήθεια της Siri χωρίς να χρειάζεται να καταφύγετε σε κάποιο άλλο κατάστημα ή διαδικτυακή υπηρεσία. Μόνο που για να χρησιμοποιήσετε αυτή τη δυνατότητα, πρέπει να έχετε κάποια πιστωτική κάρτα δεσμευμένη στο λογαριασμό σας στην Apple.

Είναι όμως χρήσιμο κάτι τέτοιο αν θέλετε να στείλετε ένα δώρο σε κάποιον που έχει κάποια συσκευή της Apple και αντί να σπαζοκεφαλιάζετε τι θα πάρετε, στέλνετε μια Gift card με ένα ποσόν να αντιστοιχεί και ένα ωραίο ευχετήριο μήνυμα και όλα καλά.

Πώς γίνεται;

Αν λοιπόν θέλετε να αγοράσετε Gift cards δεν έχετε παρά να ρωτήσετε τη Siri. Όντως είναι τόσο απλό. Η Siri, ο προσωπικός ψηφιακός βοηθός μας που βρίσκεται στα (νεότερα μοντέλα των) iPhone και iPad, μπορεί να βοηθήσει στην αγορά Gift cards για τα Stores της Apple. Ακολουθείστε την παρακάτω διαδικασία.

  • Καλέστε τη Siri με το γνωστό τρόπο, είτε κρατώντας πατημένο το πλήκτρο Home είτε λέγοντας "Hey Siri," και μετά πείτε "Buy an iTunes Gift Card".

Η Siri θα εμφανίσει αμέσως το iTunes Store, θα μας πάει στο τμήμα αγοράς καρτών (Gift cards), όπου απλά θα συμπληρώσουμε τα στοιχεία που θέλουμε (για ποιον είναι η κάρτα), το ποσόν και ένα μήνυμα, αν θέλουμε, που να συνοδεύει την κάρτα.

ired iphone itunes store gift card 01

Να θυμάστε μόνο ότι μια iTunes Gift Card και μια App Store Gift Card είναι στην ουσία το ίδιο πράγμα και είναι πλήρως ανταλλάξιμες και το ποσόν που δεσμεύτηκε στη μία, μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην άλλη (δηλαδή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια Gift Card σε οποιοδήποτε Store ουσιαστικά). Η μόνη διαφορά είναι ότι η μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε φυσικά App Store και όχι μόνο online (λίγο περίεργο, αλλά τέλος πάντων).


Κατά τον ίδιο τρόπο, μπορείτε να αγοράσετε και App Store Gift Card με τη βοήθεια της Siri. Χρησιμοποιώντας την παραπάνω διαδικασία το μόνο που θα χρειατεί είναι αυτή τη φορά, και αφού καλέσετε τη Siri, να πείττε: "buy an Apple Store gift card". Τότε θα ανοίξει η εφαρμογή του App Store και κατά τον ίδιο τρόπο πρέπει να συμπληρώσουμε τα απαραίτητα στοιχεία προκειμένου να ολοκληρώσουμε την αγορά.

ired iphone itunes store gift card 02

Τώρα, όσον αφορά τον αποδέκτη, το μόνο που έχει να κάνει, είναι να πατήσει ένα σύνδεσμο, τόσο απλά, και το ποσόν θα προστεθεί στο λογαριασμό του, έτοιμο για μελλοντικές αγορές.

Όλη αυτή η διαδικασία είναι χρήσιμη επίσης αν θέλετε να προσθέσετε χρήματα για αγορές σε ένα λογαριασμό που έχει δημιουργηθεί στην Apple χωρίς τη χρήση και δέσμευση πιστωτικής κάρτας (όπως για παράδειγμα στο παιδί σας όπου θα θέλατε να έχετε έλεγχο στις αγορές).

Και, όπως είπαμε και στην αρχή, είναι πολύ βολικό αν θέλετε να κάνετε εκπλήξεις και δώρα σε άλλους, όπου γλιτώνετε τον κόπο να ψάχνετε στα καταστήματα και απλά στέλνετε Gift Cards όπου θέλετε.

από Elichord

Δείτε περισσότερα:

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status