Αφιερωμένο στους νέους καλλιτέχνες το YouTube for Artists

Αφιερωμένο στους νέους καλλιτέχνες το YouTube for Artists
ired.gr

Αξιοποιήστε στο έπακρο το YouTube for Artists για να γίνετε διάσημοι καλλιτέχνες

Στο μέλλον, ίσως να μην διαβάζετε αυτό το άρθρο αλλά να το βλέπετε σε βίντεο. Κι αυτό γιατί τα online videos αποτελούν ένα χρήσιμο εργαλείο, ιδιαίτερα όσον αφορά θέματα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης. Μάλιστα, σύμφωνα με έρευνες, το YouTube, που έκλεισε φέτος τα 10 του χρόνια, είναι η Νο2 μηχανή αναζήτησης στον κόσμο (μετά το Google). Δεν είναι τυχαίο ότι δέχεται 1 δισεκατομμύριο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μήνα και κανείς δεν θα μπορούσε να φανταστεί πλέον το internet χωρίς αυτό.

ired tech news youtube for artists 01

Το YouTube for Artists είναι μια νέα πλατφόρμα που θα δίνει τη δυνατότητα στους νέους καλλιτέχνες να αλληλεπιδράσουν με το κοινό τους, να διαχειρίζονται πιο εύκολα το υλικό τους και να καταγράφουν τις στατιστικές. Τα Music Insights είναι ίσως το πιο ενδιαφέρον κομμάτι της νέας σελίδας, αφού θα δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να καταγράφουν τον τόπο διαμονής των θαυμαστών και τα συνολικά views των τραγουδιών, είτε τα ανεβάζουν οι ίδιοι είτε οι fans τους.

Μάλιστα, με τη διαφήμιση των συναυλιών τους και της χρηματοδότησης μέσω του fan club, οι ανερχόμενοι καλλιτέχνες θα μπορούν να κερδίσουν και τα πρώτα τους χρήματα, ενώ κάνουν .... τα πρώτα τους βήματα. Παράλληλα, θα δέχονται τις συμβουλές από τους ειδικούς, οι οποίοι θα μοιράζουν τη γνώση και τη σοφία τους σε όποιον την έχει ανάγκη.

ired tech news youtube for artists 02

Το YouTube for Artists θα είναι διαθέσιμο σε όλο τον κόσμο αλλά η γλώσσα που θα «μιλάει» θα είναι μόνο τα Αγγλικά. Στο μέλλον, η σελίδα θα μεταφραστεί και σε άλλες γλώσσες.

Ήξερες ότι...

Δεν είναι λίγοι οι καλλιτέχνες που έγιναν διάσημοι μέσα από ερασιτεχνικά βιντεάκια ανεβασμένα στο YouTube: ο Justin Bieber και η Jessie J είναι δυο μόνο περιπτώσεις που «ανακαλύφθηκαν» από το κοινό μέσω του YouTube και έγιναν γνωστοί παγκοσμίως.

Το ελληνικό videoclip που έχει ξεπεράσει τα 40.000.000 views στο YouTube είναι το «Mamacita Bueana» του Claydee.

Την πρωτοκαθεδρία των views κατέχει το «Gangnam Style» του Psy με πάνω από 2 δισεκατομμύρια εμφανίσεις από το 2012.

Από mirelen

Δείτε περισσότερα: