Ήρθε το ψηφιακό λόμπι από τη Hilton

Ήρθε το ψηφιακό λόμπι από τη Hilton
ired.gr

Χαμογέλα στη receptionist όσο προλαβαίνεις, το Hilton έφερε το digital check in από το κινητό

Φανταστείτε να φτάνετε στον προορισμό σας μετά από μια πολύωρη πτήση και να πρέπει να περιμένετε στην ουρά στη reception του ξενοδοχείου για να εξυπηρετηθείτε, να παραλάβετε το κλειδί σας και μετέπειτα να οδηγηθείτε στο δωμάτιο σας. Μήπως αυτή η διαδικασία θα μπορούσε να επισπευσθεί; Ή μήπως να παύσει να ισχύει εντελώς;

ired ios apps hilton honor 01

Κάτι τέτοιο σκέφτηκε η Hilton Hotels και στην προσπάθειά της να διευκολύνει τους επισκέπτες της, προχώρησε στην κατάργηση του check in, μέσω ενός app, κάτι που μας είναι ήδη γνώριμο από τις αεροπορικές εταιρείες.

Η νέα πρωτοποριακή εφαρμογή Hilton HHonors απευθύνεται αποκλειστικά στα μέλη του προγράμματος Hilton HHonors. Πρόκειται για ένα από τα πιο δημοφιλή ξενοδοχειακά προγράμματα επιβράβευσης, μέλος του οποίου μπορεί να γίνει ο καθένας, δωρεάν.

Πολύ πριν το check in, οι χρήστες μπορούν να κάνουν κράτηση, επιλέγοντας το δωμάτιο τους και να ζητήσουν συγκεκριμένες παροχές για το δωμάτιό τους. Μία ημέρα πριν από την άφιξή τους, (από τις 6 το πρωί) μπορούν, μέσω του app, να επιλέξουν ένα συγκεκριμένο δωμάτιο στο οποίο θέλουν να μείνουν, μέσα από χάρτες κάτοψης ορόφων ή λίστες με δεδομένα διαθεσιμότητας του ξενοδοχείου. Κατά την άφιξη, θα πραγματοποιείται express check in και θα οδηγούνται άμεσα στο δωμάτιο.

ired ios apps hilton honor 02

Εντάξει όμως, δεν χρειάζεται να φύγετε τρέχοντας, χαρίστε το καλύτερο χαμόγελο σας στη receptionist. Γιατί μέχρι το τέλος του 2015, δεν θα χρειάζεται καν να περνάτε από τη reception του ξενοδοχείου. Θα ξεκλειδώνετε την πόρτα μέσω μιας ειδικής τεχνολογίας με το κινητό σας τηλέφωνο. Μάλιστα, ήδη, το check out γίνεται αυτόματα και ο λογαριασμός αποστέλλεται στο προσωπικό email του επισκέπτη.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για iOS, Android και Windows Phone και αφορά 4.100 ξενοδοχεία παγκοσμίως, συμπεριλαμβανόμενου και του Hilton Athens. Μάλιστα το «ελληνικό» Hilton έχει mobile friendly σελίδα, με, μεταξύ άλλων, υπηρεσία Click to Call.

από mirelen

Δείτε περισσότερα: