Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Snapchat: Στείλτε μηνύματα τα οποία αυτοκαταστρέφονται μετά την προβολή τους

Snapchat: Στείλτε μηνύματα τα οποία αυτοκαταστρέφονται μετά την προβολή τους
ired.gr

Όλες οι απαραίτητες πληροφορίες διαμόρφωσης λογαριασμού της εφαρμογής Snapchat, για αποστολή και αποθήκευση μηνυμάτων.

Εκπλήξτε με μηνύματα που αυτοκαταστρέφονται!

Το Snapchat είναι μία πρώτης τάξεως εφαρμογή, για αποστολή ιδιαίτερων φωτογραφιών στιγμής με υπότιτλο, μεταξύ χρηστών. Οι φωτογραφίες υποτίθεται πως αυτοκαταστρέφονται ύστερα από σύντομο χρονικό διάστημα. Εδώ θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη σημασία κατά την αποστολή τέτοιων ιδιωτικών μηνυμάτων.

Εμείς στις παρακάτω γραμμές θα σας δείξουμε τη δυνατότητα συλλογής και αποθήκευσης φωτογραφιών Snapchat, ώστε να τις προβάλλετε αργότερα. Η εφαρμογή Snapchat, σας επιτρέπει να έχετε ιδιαίτερα καυτές συζητήσεις και να ανταλλάσσετε φωτογραφίες (με υπότιτλο). Το χαρακτηριστικό που κάνει την εφαρμογή να ξεχωρίζει είναι πως σχεδιάστηκε έτσι, ώστε οι φωτογραφίες να εξαφανίζονται σε σύντομο χρονικό διάστημα από την προβολή τους, δίνοντας σε μία συνομιλία ιδιαίτερη έμφαση.

Η αυτοκαταστροφική δυνατότητα της εφαρμογής Snapchat, επιτρέπει επίσης το διαμοιρασμό πιο προσωπικών μηνυμάτων με πιο "προσωπικό χαρακτήρα". Θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, καθώς είναι πολύ εύκολο κάποιος να αποθηκεύσει το μήνυμά σας, για να το προβάλλει αργότερα.

ired iphone snapchat guide 01

Εδώ θα σας σταθούμε και θα σας δείξουμε πως μπορείτε να διαμορφώσετε τη συγκεκριμένη εφαρμογή στη συσκευή σας iPhone, πως να αναζητήσετε φίλους και πως να στείλετε μηνύματα με φωτογραφίες και σύντομο κείμενο σε άλλους χρήστες της εφαρμογής.

Διαμόρφωση εφαρμογή Snapchat

Για να ξεκινήσετε, θα χρειαστεί να κατεβάσετε τη συγκεκριμένη free Snapchat εφαρμογή από το App Store. Την πρώτη φορά που θα την ανοίξετε, είναι αναγκαία η διαμόρφωση του λογαριασμού σας. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα ώστε να διαμορφώσετε τον λογαριασμό σας, Snapchat.

1. Αγγίξτε την επιλογή "SΙGN UP"
2. Συμπληρώστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ένα νέο συνθηματικό.
3. Εισάγετε την ημερομηνία γενεθλίων, κάνοντας χρήση των κυλίνδρων για να επιλέξετε Μήνα, Ημέρα, και Έτος.

ired iphone snapchat guide 02

4. Αγγίξτε το πράσινο εικονικό πλήκτρο "SING UP".
5. Εισάγετε ένα "username" και στη συνέχεια αγγίξτε το πλήκτρο "Continue" για να συνεχίσετε τη διαμόρφωση. Το username σας θα είναι μοναδικό γι' αυτό ίσως σας καθυστερήσει λίγο.
6. Αγγίξτε στον κύλινδρο στην "επιλογή US" και αναζητήστε τη χώρα σας (στην περίπτωσή μας "Ελλάδα").

ired iphone snapchat guide 03

7. Εισάγετε το κινητό σας τηλέφωνο και κάνετε επιβεβαίωση χρήστη μέσω SMS.
8. Η εφαρμογή θα σας στείλει έναν εξαψήφιο κωδικό (θα εμφανιστεί ως κοινοποίηση). Μόλις τον εισάγετε στο πλαίσιο Verify, πατήστε το εικονικό πλήκτρο Continue, για να συνεχίσετε.

Αυτό ήταν, πλέον έχετε τον δικό σας προσωπικό λογαριασμό Snapchat, διαμορφωμένο. Αναζητήστε τώρα τους φίλους σας και ξεκινήστε να μοιράζεστε μηνύματα.


Αναζητήστε φίλους στην εφαρμογή Snapchat

Από τη στιγμή που έχετε πλήρως ενεργοποιημένη την εφαρμογή, θα χρειαστεί να αναζητήσετε τους φίλους σας. Είναι πολύ εύκολο, δείτε πως:

1. Πατώντας "Συνέχεια" μετά τη διαμόρφωση του λογαριασμού σας, ένα αναδυόμενο παράθυρο θα σας ζητήσει την άδεια πρόσβασης στις επαφές σας , πατήστε OK.
2. Με νέο αναδυόμενο μήνυμα θα σας ζητηθεί η άδεια να σας αποστέλλονται Γνωστοποιήσεις, πατήστε κι εδώ OK ξανά.
3. Στη συνέχεια θα εμφανιστεί λίστα με ονόματα από τις επαφές σας, οι οποίες κάνουν χρήση της εφαρμογής. Αγγίξτε το σύμβολο "+" ώστε να προστεθούν και στη συνέχεια αγγίξτε το πράσινο εικονικό πλήκτρο Continue. Θα εμφανιστούν άλλα δύο προειδοποιητικά μηνύματα στη συνέχεια.
4. Πατήστε Yes για πρόσβαση της εφαρμογής στη φωτογραφική μηχανή και το μικρόφωνο και πατήστε OK στην εφαρμογή Snapchat, για πρόσβαση στο παράθυρο της κάμερας.

Είστε έτοιμοι να στείλετε μηνύματα σε όλες τις επαφές που έχετε εντάξει στην εφαρμογή. Έχετε τη δυνατότητα να προσθέσετε περισσότερους φίλους αργότερα, μέσα από τις επιλογές του Snapchat, "Add Friends".

Αποστολή Snapchat Μηνυμάτων

Έχετε ολοκληρώσει όλη τη διαδικασία διαμόρφωσης και είστε έτοιμοι να στείλετε τα μηνύματά σας σε χρήστες που τους έχετε ορίσει ως φίλους, Ας δούμε πως μπορείτε να στείλετε ένα μήνυμα:

1. Αγγίξτε το εικονίδιο της κάμερας (τη πρώτη φορά θα εμφανιστούν άλλα δύο προειδοποιητικά μηνύματα, τα οποία το ένα θα αφορά τη χρήση της τοποθεσία σας, και το άλλο την άδεια πρόσβασης στην τοποθεσία σας κατά τη χρήση της εφαρμογής).
2. Αγγίξτε στο μέσο της οθόνης και προσθέστε έναν υπότιτλο στη φωτογραφία σας. Στη συνέχεια πατήστε Done.
3. Μπορείτε να αλλάξετε τον υπότιτλο, αγγίζοντας το "εικονίδιο κειμένου" πάνω αριστερά.

ired iphone snapchat guide 04

4. Αγγίξτε το "εικονίδιο ζωγραφικής" για να προσθέσετε χρώμα. Πλέον μπορείτε να σχεδιάσετε γραμμές πάνω στη φωτογραφία.
5. Πατήστε "αποστολή" για να στείλετε το μήνυμά σας. Αγγίξτε τα ονόματα των φίλων σας, που επιθυμείτε να μοιράσετε τη φωτογραφία, και στη συνέχεια πατήστε το εικονικό μπλε πλήκτρο "Αποστολής".

Ορίστε το χρόνο αυτοκαταστροφής στο Snapchat, μήνυμά σας.

Από προεπιλογή οποιαδήποτε μήνυμα στείλετε μέσω της εφαρμογής Snapchat, αυτοκαταστρέφεται σε τρία δευτερόλεπτα από τη στιγμή που θα προβληθεί. Κατά την παραλαβή ενός μηνύματος Snapchat, κρατήστε πατημένη τη φωτογραφία για να εμφανιστεί.

ired iphone snapchat guide 05

Εάν αφήσετε το δάχτυλό σας η φωτογραφία θα εξαφανιστεί και δεν μπορείτε να την προβάλλετε ξανά. Κατά τη δημιουργία μιας φωτογραφίας, αγγίξτε το εικονίδιο του χρόνου, κάτω αριστερά και επιλέξτε από το ένα έως τα δέκα δευτερόλεπτα. Η ενέργεια αυτή θα επιτρέψει στη φωτογραφία να προβληθεί για περισσότερο χρόνο.

Αποθηκεύστε μία φωτογραφία μέσω Snapchat χωρίς να το γνωρίζει ο αποστολέας

Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί κατά την αποστολή τέτοιων μηνυμάτων Snapchat, καθώς είναι δυνατή η αποθήκευση της φωτογραφίας για περισσότερο διάστημα από τα τρία δευτερόλεπτα, που από προεπιλογή, ορίζονται. Δείτε πως:

1. Τοποθετήστε τον αντίχειρά σας πάνω από το πλήκτρο Αφετηρίας και δείκτη πάνω από πλήκτρο αφύπνισης. Με άλλο δάχτυλο αγγίξτε και κρατήστε πατημένη τη φωτογραφία του μηνύματος.
2. Κρατήστε πατημένο το πλήκτρο αφύπνισης στο πλάι και στη συνέχεια πατήστε στιγμιαία το πλήκτρο Αφετηρίας.

ired iphone snapchat guide 06

3. Η ενέργεια αυτή θα συλλέξει ένα στιγμιότυπο της οθόνης.
4. Ανοίξτε την εφαρμογή φωτογραφίες και θα βρείτε αποθηκευμένη τη φωτογραφία που συλλάβατε από το Snapchat. Γι' αυτό λοιπόν θα πρέπει να είστε προσεκτικοί πότε θα στείλετε Snapchat messages, καθώς πολύ εύκολα μπορεί κάποιος να διατηρήσει αντίγραφο.

Εάν επιθυμείτε να πάρετε πληροφορίες για τη λήψη στιγμιότυπων σε iOS συσκευές, ακoλουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο.

Συλλάβετε εύκολα και γρήγορα στιγμιότυπα (screenshot) από συσκευές iPhone/iPad

Αναλύσαμε πλήρως το τι είναι η εφαρμογή Snapchat, πως μπορείτε να διαμορφώσετε τον λογαριασμό σας, τις λειτουργίες της εφαρμογής, καθώς και τη δυνατότητα λήψης αντιγράφου μια φωτογραφίας, πριν η εφαρμογή την καταστρέψει για πάντα. Αν υπάρχουν ακόμη απορίες σχετικές με την εφαρμογή μπορείτε να μας τις αναφέρετε στα σχόλια κι εμείς θα ανταποκριθούμε για την επίλυσή τους.

από DINFUN

Δείτε περισσότερα:

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status