Snapchat: Στείλτε μηνύματα τα οποία αυτοκαταστρέφονται μετά την προβολή τους

Snapchat: Στείλτε μηνύματα τα οποία αυτοκαταστρέφονται μετά την προβολή τους
ired.gr

Όλες οι απαραίτητες πληροφορίες διαμόρφωσης λογαριασμού της εφαρμογής Snapchat, για αποστολή και αποθήκευση μηνυμάτων.

Εκπλήξτε με μηνύματα που αυτοκαταστρέφονται!

Το Snapchat είναι μία πρώτης τάξεως εφαρμογή, για αποστολή ιδιαίτερων φωτογραφιών στιγμής με υπότιτλο, μεταξύ χρηστών. Οι φωτογραφίες υποτίθεται πως αυτοκαταστρέφονται ύστερα από σύντομο χρονικό διάστημα. Εδώ θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη σημασία κατά την αποστολή τέτοιων ιδιωτικών μηνυμάτων.

Εμείς στις παρακάτω γραμμές θα σας δείξουμε τη δυνατότητα συλλογής και αποθήκευσης φωτογραφιών Snapchat, ώστε να τις προβάλλετε αργότερα. Η εφαρμογή Snapchat, σας επιτρέπει να έχετε ιδιαίτερα καυτές συζητήσεις και να ανταλλάσσετε φωτογραφίες (με υπότιτλο). Το χαρακτηριστικό που κάνει την εφαρμογή να ξεχωρίζει είναι πως σχεδιάστηκε έτσι, ώστε οι φωτογραφίες να εξαφανίζονται σε σύντομο χρονικό διάστημα από την προβολή τους, δίνοντας σε μία συνομιλία ιδιαίτερη έμφαση.

Η αυτοκαταστροφική δυνατότητα της εφαρμογής Snapchat, επιτρέπει επίσης το διαμοιρασμό πιο προσωπικών μηνυμάτων με πιο "προσωπικό χαρακτήρα". Θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, καθώς είναι πολύ εύκολο κάποιος να αποθηκεύσει το μήνυμά σας, για να το προβάλλει αργότερα.

ired iphone snapchat guide 01

Εδώ θα σας σταθούμε και θα σας δείξουμε πως μπορείτε να διαμορφώσετε τη συγκεκριμένη εφαρμογή στη συσκευή σας iPhone, πως να αναζητήσετε φίλους και πως να στείλετε μηνύματα με φωτογραφίες και σύντομο κείμενο σε άλλους χρήστες της εφαρμογής.

Διαμόρφωση εφαρμογή Snapchat

Για να ξεκινήσετε, θα χρειαστεί να κατεβάσετε τη συγκεκριμένη free Snapchat εφαρμογή από το App Store. Την πρώτη φορά που θα την ανοίξετε, είναι αναγκαία η διαμόρφωση του λογαριασμού σας. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα ώστε να διαμορφώσετε τον λογαριασμό σας, Snapchat.

1. Αγγίξτε την επιλογή "SΙGN UP"
2. Συμπληρώστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ένα νέο συνθηματικό.
3. Εισάγετε την ημερομηνία γενεθλίων, κάνοντας χρήση των κυλίνδρων για να επιλέξετε Μήνα, Ημέρα, και Έτος.

ired iphone snapchat guide 02

4. Αγγίξτε το πράσινο εικονικό πλήκτρο "SING UP".
5. Εισάγετε ένα "username" και στη συνέχεια αγγίξτε το πλήκτρο "Continue" για να συνεχίσετε τη διαμόρφωση. Το username σας θα είναι μοναδικό γι' αυτό ίσως σας καθυστερήσει λίγο.
6. Αγγίξτε στον κύλινδρο στην "επιλογή US" και αναζητήστε τη χώρα σας (στην περίπτωσή μας "Ελλάδα").

ired iphone snapchat guide 03

7. Εισάγετε το κινητό σας τηλέφωνο και κάνετε επιβεβαίωση χρήστη μέσω SMS.
8. Η εφαρμογή θα σας στείλει έναν εξαψήφιο κωδικό (θα εμφανιστεί ως κοινοποίηση). Μόλις τον εισάγετε στο πλαίσιο Verify, πατήστε το εικονικό πλήκτρο Continue, για να συνεχίσετε.

Αυτό ήταν, πλέον έχετε τον δικό σας προσωπικό λογαριασμό Snapchat, διαμορφωμένο. Αναζητήστε τώρα τους φίλους σας και ξεκινήστε να μοιράζεστε μηνύματα.

  • « Προηγούμενο
  • 1/2
  • Συνέχεια άρθρου »