Οι ψηφιακές φωτογραφίες του Instagram παίρνουν «ζωή»

Οι ψηφιακές φωτογραφίες του Instagram παίρνουν «ζωή»
ired.gr

 6+1 τρόποι για να κορνιζάρεις το instagram

Πόσο περήφανοι είμαστε όλοι για τις φωτογραφίες που ποστάρουμε στο instagram; Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα και χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα φίλτρα δημιουργούμε καταπληκτικές φωτογραφίες που «κερδίζουν» likes και μας κάνουν να αισθανόμαστε σαν επαγγελματίες φωτογράφοι. Τι θα λέγατε όμως να μετατρέπατε τα φωτογραφικά σας αριστουργήματα σε χειροπιαστές φωτογραφίες; Όχι μόνο σε απλά prints, αλλά σε πιο πρωτότυπα formats.

Prinstagram

ired diafora print instagram 01

Ξεχωρίσαμε τη δυνατότητα να τυπώσεις τις φωτογραφίες σε μαγνητάκια (14$ για 10), πόστερ με 50-200 φωτογραφίες (από 25$ έως 35$) και τα λιλιπούτεια βιβλιαράκια (σετ των 3 με 24 φωτογραφιών για 10$).

Μεταφορικά 12$.

Website

Blurb

ired diafora print instagram 02

Ξαναθυμηθείτε πως είναι να ξεφυλλίζεις ένα album με φωτογραφίες, τυπώνοντας τις δικές σας από το Instagram σε βιβλία με μαλακό εξώφυλλο που ξεκινούν από 21$.

Μεταφορικά: 10.99$

Website

Instagoodies

ired diafora print instagram 03

Τυπώστε τα αγαπημένα σας Instamoments σε αυτοκόλλητα 2,5 εκατοστών. Θα λάβετε ένα sticker book με 90 αυτοκόλλητα για 14$.

Μεταφορικά: 5.50$

Website

Sticky9

ired diafora print instagram 04

Μετατρέψτε τις ψηφιακές στιγμές σε μαγνητικές αναμνήσεις πάνω στο ψυγείο σας. Τα 9 μαγνητάκια κοστίζουν 11$ με δωρεάν μεταφορικά.

Website

Casetify

ired diafora print instagram 05

Δημιουργήστε μια custom made θήκη για τη συσκευή της προτίμησής σας (λουράκι για το Apple Watch, iPhone 4 έως 6 Plus, iPad, iPad Mini, iPod Touch αλλά και Samsung Galaxy S II έως IV, Galaxy Note και Nexus 4) με τιμές από 35$ έως 55$. Εσείς απλά θα φτιάξετε το κολάζ με φωτογραφίες από το instagram και όχι μόνο, και θα σας αποσταλεί μια τυπωμένη θήκη.

Μεταφορικά: δωρεάν

Website

Stitchtagram

ired diafora print instagram 06

Και τώρα που διακοσμήσατε τους τοίχους, βάλτε και λίγο ...instagram στον καναπέ σας. Εδώ μπορείτε να τυπώσετε τις αγαπημένες σας φωτογραφίες σε μαξιλάρια αλλά και τσάντες και πορτοφόλια. Οι τιμές ξεκινούν από 41$ για ένα μικρό μαξιλάρι διαστάσεων 25Χ25cm και από 32$ για ένα πορτοφολάκι για τα ψιλά σας. Πιο personalized δεν γίνεται!

Μεταφορικά: 50$ (η τιμή αλλάζει αν παραγγείλετε περισσότερα από ένα προϊόντα)

Website

Postagram

ired diafora print instagram 07

Με το postagram μπορείτε να φτιάξετε, σε λιγότερο από ένα λεπτό, μια καρτποστάλ με μια αγαπημένη φωτογραφία σας και η εταιρεία θα τη στείλει στη διεύθυνση που θα ορίσετε με 1.99$.

Μεταφορικά: δωρεάν.

Website

Από mirelen.

Δείτε περισσότερα: