Το απαγορευμένο app επιστρέφει στο App Store

Το απαγορευμένο app επιστρέφει στο App Store
ired.gr

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά. Launcher είναι ένα app που αντικαθιστά την αρχική οθόνη του τηλεφώνου μας και είναι ό,τι η επιφάνεια εργασίας (desktop) στον υπολογιστή. Εκτός του ότι μπορείς να αλλάξεις όλες τις αισθητικές λεπτομέρειες του λειτουργικού, έχεις τη δυνατότητα να τοποθετήσεις συντομεύσεις του κινητού σου για να κάνεις τη ζωή σου πιο εύκολη.

Ο εν λόγω Launcher από τη Cromulent Labs μπορεί να δημιουργήσει shortcuts για apps, σελίδες web και επαφές μέσω ενός widget στο Κέντρο Γνωστοποιήσεων. Η εφαρμογή επέστρεψε στο App Store μετά από εξάμηνη απουσία. Αρχικά η Apple είχε απαγορεύσει τη διάθεση του, επειδή θεωρούσε ότι δεν τηρούσε όλα τα guidelines.

To Notification Center ανοίγει σαρώνοντας προς τα κάτω από το επάνω κέντρο της οθόνης, ακόμη κι αν έχετε ανοικτή μια εφαρμογή ή έναν φάκελο ή αν η οθόνη σας είναι κλειδωμένη. Έτσι, με το Launcher, είστε άμεσα σε θέση να πατήσετε οποιοδήποτε shortcut έχετε δημιουργήσει.

Μεταξύ άλλων μπορείτε να:

  • δημιουργήσετε συντομεύσεις για κλήσεις, μηνύματα και email για τα άτομα με τα οποία επικοινωνείτε πιο συχνά.
  • Έχετε άμεση πρόσβαση στα αγαπημένα σας sites.
  • Να εκτελέσετε συγκεκριμένα actions όπως να ανοίξετε μια συγκεκριμένη σελίδα στο facebook, να γράψετε ένα tweet, να λάβετε οδηγίες και πληροφορίες για τοποθεσίες του ενδιαφέροντός σας.

Για παράδειγμα αν καλείτε συχνά τη μητέρα σας, αντί να πηγαίνετε στις επαφές> αγαπημένα> ΜΑΜΑ, μπορείτε να κάνετε swipe down, και να πατάτε αμέσως τη συντόμευση που οδηγεί απευθείας στην κλήση της αγαπημένης σας μαμάς (φυσικά, μπορείτε να προσθέσετε και φωτογραφία στην συντόμευση, προκειμένου να την αναγνωρίζετε οπτικά, άμεσα)!

 

Για να το κάνετε αυτό ανοίγετε το Launcher και πατάτε το μολυβάκι πάνω δεξιά και αμέσως σας εμφανίζεται το Add New.

Οπότε Add New > Contact Launcher > Call someone > Call > επιλογή από επαφές πατήστε το βελάκι ολοκλήρωσης πάνω δεξιά. Η συντόμευση έχει προστεθεί, ξαναπατήστε το βελάκι πάνω δεξιά για να την επιβεβαιώσετε. Κάντε swipe down και θα τη δείτε στο Notification Center.

ired iphone launcher is back 01

ired iphone launcher is back 02

ired iphone launcher is back 03

Η εφαρμογή είναι δωρεάν αν και με 4.99$ μπορείτε να κατεβάσετε την Pro έκδοση με την οποία μπορείτε να αλλάξετε το μέγεθος των εικονιδίων και να κρύψετε τις ετικέτες.

Από mirelen

Δείτε περισσότερα: