Τεχνολογία: Τα πιο σημαντικά νέα των τελευταίων 24 ωρών #2

Τεχνολογία: Τα πιο σημαντικά νέα των τελευταίων 24 ωρών #2
ired.gr

 Σύντομη πρωινή ενημέρωση για τους αναγνώστες μας

Παρασκευή σήμερα και το ΣΚ είναι προ των πυλών. Υπομονή, λίγες ώρες έμειναν! Ας ρίξουμε τώρα μια ματιά στα κυριότερα τεχνολογικά νέα των τελευταίων 24 ωρών...

1Συνεργασία Google, Intel & Tag Heuer

ired tech news morning news 01

Φαίνεται πως στο πεδίο των έξυπνων ρολογιών έχουν να γίνουν πολλές μάχες. Η Tag Heuer ανακοίνωσε την σύμπραξη με την Intel και την Google για την κατασκευή ενός σούπερ smart watch το οποίο φιλοδοξεί να ταράξει τα (λιμνάζοντα προς το παρόν) νερά της συγκεκριμένης αγοράς.

Σιγά σιγά όλοι οι παίκτες βγάζουν τα όπλα τους από την φαρέτρα. Φαντάζεστε μετά από λίγα χρόνια να μιλάμε για flop (κάτι χειρότερο και από την αποτυχία) και τα smart watches να μην καταφέρουν ποτέ να αποτελέσουν μια κερδοφόρο αγορά;

2 Η Yahoo "προτιμά" να ξεχάσουμε τους κωδικούς μας

ired tech news morning news 02

Η Yahoo φέρεται να εγκαινιάζει ένα νέο σύστημα εισόδου στις υπηρεσίες της, όπου θα έχουμε την δυνατότητα να λαμβάνουμε ένα pin αντί κωδικού. Θα έρχεται στο κινητό μας κάθε φορά που το χρειαζόμαστε (διαφορετικό κάθε φορά) και θα αντικαθιστά πλήρως το password. Φοβικό με τα προσωπικά δεδομένα και την τεχνολογία δεν με λες. Αλλά από την άλλη, δεν θέλω να φτάσω στο σημείο όλοι οι τεχνολογικοί γίγαντες να έχουν τον αριθμό του κινητού μου. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

3 Μεταφορά χρημάτων μέσω του (facebook) Messenger

ired tech news morning news 03

Εντάξει, ο Zuckerberg μας τρολάρει, δεν εξηγείται διαφορετικά. Για να ενεργοποιήσει "κερδοφόρες" υπηρεσίες στις εφαρμογές και τις "υπηρεσίες" του ομίλου του, πρέπει λέει πρώτα να έχουν τουλάχιστον ένα δισεκατομμύριο συνδρομητές. Και επειδή το Messenger έχει "μόνο" 700 εκατομμύρια, θα μας κάνει την χάρη να μην μας χρεώνει με έξοδα για την μεταφορά ποσών σε λογαριασμούς φίλων.

Είμαι ο μόνος που με την παρέα μου στέλνουμε χρήματα απ'ευθείας από το iPhone ο ένας στον άλλον μέσω του App της τράπεζας που συνεργαζόμαστε; Δωρεάν; Και χωρίς να μας κάνει κανείς την χάρη; Διαβάστε περισσότερα εδώ

4 Νέα σειρά Galaxy Tab A από την Samsung

ired tech news morning news 04

Την νέα κολεξιόν των Galaxy Tab A παρουσίασε η Samsung στην Ρωσία. Στις 8 και 9,7 ίντσες με αναλογία οθόνης 4:3 και ανάλυση 1024×768 pixels. Όπως λέμε iPad 1 δηλαδή.

Θα χρειαστείτε από 260€ έως και 350€ για να τα αποκτήσετε. Αν το θελήσετε...

5 Αυτόματες ανακατευθύνσεις - Το σύγχρονο, μοντέρνο σπαμ

ired tech news morning news 05

Μέχρι τώρα το συναντούσαμε σε κάποιες ιστοσελίδες ...ειδικού ενδιαφέροντος. Πλέον όμως αποτελεί ένα μεγάλο πρόβλημα - πρόκληση. Μεγάλα sites όπως του NBC βλέπουν τους αναγνώστες τους να "φεύγουν" σε χρόνο dt.

Όχι, δεν είναι ιός, απλά τα διαφημιστικά δίκτυα αδυνατούν να μπλοκάρουν κάποιες pop up διαφημίσεις και αντί του άρθρου που ετοιμαζόμασταν να διαβάσουμε, βρισκόμαστε μπροστά σε διαφημίσεις του Candy Crash Saga και άλλων παιχνιδιών / υπηρεσιών.

Το πρόβλημα παρουσιάστηκε και σε επισκέψεις σε ιστοσελίδες μέσω της εφαρμογής του facebook για smartphones (τώρα σας τράβηξα την προσοχή ε;). Σοβαρολογώ, το πρόβλημα είναι μεγάλο αλλά ευτυχώς δεν έχει φτάσει ακόμα (έντονα) στην Ελλάδα. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Αυτά για σήμερα, σας ευχόμαστε να έχετε ένα σούπερ Σαββατοκύριακο.

Την Δευτέρα πάλι κοντά σας με περισσότερα νέα.

από Kostthem

Δείτε περισσότερα: