Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Επιστροφή στο μέλλον» με την πιο φουτουριστική θήκη για iPhone 6

«Επιστροφή στο μέλλον» με την πιο φουτουριστική θήκη για iPhone 6
ired.gr

Μια χρονομηχανή ντύνει το κινητό σας

Οι λάτρεις της κωμικής τριλογίας επιστημονικής φαντασίας, θα θυμούνται πως στο «Επιστροφή στο Μέλλον» II ο πρωταγωνιστής Michael J. Fox μεταφέρεται στο 2015 με τη βοήθεια του επιστήμονα φίλου του «Ντοκ». Εκεί εκτός όλων των άλλων θα βρει το αυτοκίνητο DeLorean DMC-12 το οποίο και θα λειτουργεί εκτός από σπορ αμάξι ως...χρονομηχανή!

Και κάπως έτσι φτάσαμε στο πραγματικό 2015 για να παρουσιάσει η Namco Bandai τη πιο τρελή, φουτουριστική θήκη για iPhone που έγινε ποτέ! Πρόκειται για το αμάξι DeLorean σε ακριβή απόδοση ως θήκη για το αγαπημένο σας κινητό.

Πρακτικά μπορεί η θήκη να είναι κάπως ογκώδης για όσους ψηφίζουν «λιτότητα», ωστόσο υπάρχει μια κάπως ρετρό αίσθηση στην εν λόγω θήκη, ειδικά για τους νοσταλγούς της ταινίας ως μιας από τις πιο καλτ ταινίες επιστημονικής φαντασίας που γυρίστηκε στο Χόλιγουντ το 1989!

ired diafora time machine case for iphone 01

Η εταιρεία παιχνιδιών Bandai με έδρα την Ιαπωνία λανσάρει την DeLorean Time Machine θήκη για iPhone 6 σε μια σειρά της που ονομάζεται-πολύ λογικά- «Crazy Case». Είχε προηγηθεί η θήκη Batmobile, εμπνευσμένη βέβαια από τον Batman. Η De Lorean θήκη είναι η δεύτερη της τρελής σειράς της εταιρείας και αναμένεται να κάνει θραύση στους λάτρεις του είδους.

Η Back to the Future II DeLorean Time Machine θήκη (όπως είναι το πλήρες όνομά της) έχει μπλε LED προβολείς που ανάβουν όταν ο κάτοχος έχει εισερχόμενη κλήση. Μπορούν ακόμα να ενεργοποιηθούν από τον χρήστη μέσω της ενσωματωμένης στο iPhone 6 εφαρμογής φακού αν κάποιος το προτιμάει.

ired diafora time machine case for iphone 02

Η διαδραστική αυτή θήκη αποκαλύπτει την κάμερα του κινητού όταν κάποιος σηκώσει το μπροστινό φτερό μαζί με τον τροχό της θέσης του οδηγού. Όσο για τα πλήκτρα έντασης αυτά ρυθμίζονται με το άνοιγμα των πλαϊνών φτερών, όπως και το πλήκτρο της σίγασης/αφύπνισης.

Η θήκη έχει προγραμματιστεί να είναι διαθέσιμη από τον Ιούνιο στην τσιμπημένη τιμή των 90 περίπου ευρώ και έως τότε μπορεί κανείς να την προ-παραγγείλει από το σάιτ της Bandai, αρκεί να λάβει υπόψη προς το παρόν ότι η πλοήγηση στην ιστοσελίδα απαιτεί μετάφραση από τα...Ιαπωνικά, Sayōnara.

από Persi

Δείτε περισσότερα:

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status