App Store και αναζήτηση: Αναζητήστε έξυπνα εφαρμογές στο κατάστημα της Apple

App Store και αναζήτηση: Αναζητήστε έξυπνα εφαρμογές στο κατάστημα της Apple
ired.gr

Αναζητήστε έξυπνα ανάμεσα σε χιλιάδες εφαρμογές στο App Store


Η αναζήτηση στην εφαρμογή App Store, είναι ικανή να σας διευκολύνει ή να σας κάνει τη ζωή μαρτύριο, κατά την αναζήτηση μιας εφαρμογής. Εάν γνωρίζετε τον τίτλο της εφαρμογής, τότε η αναζήτησή σας γίνεται εύκολη υπόθεση, αλλά τι γίνεται στην περίπτωση που δεν τον γνωρίζετε;

Εάν ψάχνετε μία εφαρμογή με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, θα σας δείξουμε στη συνέχεια πως μπορείτε να το πράξετε. Πρώτα όμως θα θέλαμε να δούμε αναλυτικά την εφαρμογή App Store και τις δυνατότητες που μπορεί να μας προσφέρει.

Με την εφαρμογή App Store, έχετε την πρόσβαση στην αναζήτηση και την αγορά εφαρμογών για το iPhone σας ή οποιαδήποτε iOS συσκευή σας. Οι εφαρμογές σας δύναται να ενημερώνονται αυτόματα, όταν βρίσκεστε σε περιβάλλον Wi-Fi, εκτός κι αν απενεργοποιήσετε τη λειτουργία.

Με την εφαρμογή App Store συγκεκριμένα μπορείτε να:

• Κάνετε αναζήτηση.
• Εμφανίσετε τη λίστα επιθυμιών σας και άλλων προτάσεων ειδικά για εσάς.
• Προβάλλετε αγορές και ενημερώσεις.
• Εξερευνήσετε για εφαρμογές κατά κατηγορία ή δημοτικότητα.

Σημείωση: Για να κάνετε χρήση των δυνατοτήτων της εφαρμογής App Store, είναι απαραίτητη η σύνδεση στο διαδίκτυο καθώς κι ένας ενεργός λογαριασμός Apple ID.

Εάν δεν γνωρίζετε πως να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό Apple ID, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:

Δημιουργήστε Apple ID χωρίς ή και με τη χρήση πιστωτικής κάρτας

ired iphone app store search 01

Εάν έχετε ενεργοποιημένη τη λειτουργία "Οικογενειακή χρήση", εφαρμογές που έχουν αποκτήσει μέλη της οικογένειάς σας, είναι δυνατόν να τις προβάλλετε και να πραγματοποιήσετε τη λήψη τους, αγγίζοντας το πλήκτρο "Αγορασμένα" και στη συνέχεια το όνομά σας ή το στοιχείο "Οι αγορές μου", επιλέγοντας ένα μέλος της οικογένειά σας. Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικές με τη Οικογενειακή χρήση ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:

Τι είναι το Family Sharing και ποια η διαδικασία ενεργοποίησης του;

Μια από τις δυνατότητες που προσφέρει η εφαρμογή App Store είναι και η δυνατότητα ενημέρωσης των φίλων σας για μία συγκεκριμένη εφαρμογή. Βρείτε την εφαρμογή που επιθυμείτε, αγγίξτε το εικονίδιο διαμοιρασμού πάνω δεξιά και επιλέξτε τη μέθοδο αποστολής. Εάν δεν είστε θέση να κάνετε μία αγορά τη συγκεκριμένη στιγμή, μπορείτε να την προσθέσετε στη "Λίστα επιθυμιών" για να την αποκτήσετε αργότερα. Αγγίξτε το εικονίδιο διαμοιρασμού και στη συνέχεια επιλέξτε το στοιχείο "Λίστα επιθυμιών".

  • « Προηγούμενο
  • 1/3
  • Συνέχεια άρθρου »