O CEO της Apple Τim Cook είχε προσφερθεί ως δότης ήπατος για χάρη του Steve Jobs!

O CEO της Apple Τim Cook  είχε προσφερθεί ως δότης ήπατος για χάρη του Steve Jobs!
ired.gr

«Becoming Steve Jobs»: Το καινούργιο βιβλίο για τον Steve Jobs αποκαλύπτει

Ανεξάντλητη έμπνευση για βιβλία και ταινίες φαίνεται ότι προσφέρει η προσωπικότητα που άκουγε στο όνομα Steve Jobs! Η Sony εργάζεται για μία ακόμα ταινία πάνω στη ζωή του η οποία αναμένεται στη χώρα μας τον Οκτώβριο.

Ίσως νομίζουμε πως μάθαμε τα πάντα γύρω από τον Steve Jobs μέσα από το υπάρχον βιβλίο για τη ζωή του που κυκλοφορεί ήδη .Κι όμως άλλο ένα βιβλίο με τον τίτλο «Becoming Steve Jobs» θα κυκλοφορήσει μετά τις 24 Μαρτίου. Συγγραφέας του είναι o Brent Schlender, ένας ρεπόρτερ που του πήρε πολλές φορές συνέντευξη στη διάρκεια της ζωής του και ο συντάκτης στο Fast Compant Rick Tetzeli.

Σε αυτό θα βρούμε κάποιες λεπτομέρειες που δεν υπάρχουν στην επίσημη βιογραφία του. Η amazon εξέδωσε ένα απόσπασμα από το βιβλίο αλλά ο εκδότης φαίνεται ότι ενοχλήθηκε κι έτσι η Amazon αφαίρεσε τη δυνατότητα να ρίξουμε μία ματιά στο εσωτερικό του.

ired diafora becoming steve jobs 01

Ίσως το πιο ενδιαφέρον στοιχείο που προλάβαμε να εντοπίσουμε είναι η πληροφορία πως ο σημερινός CEO της Apple Tim Cook είχε προσφερθεί να του δώσει ένα μέρος του δικού του συκωτιού για να προχωρήσει σε μεταμόσχευση ήπατος.

Είχαν και οι δύο την ίδια σπάνια ομάδα αίματος..Μάλιστα ο Tim Cook είχε κάνει όλες τις απαραίτητες εξετάσεις για να διασφαλίσει ότι είναι απολύτως υγιής προτού κάνει αυτή την μεγαλειώδη προσφορά στον ιδρυτή της Apple.

Αυτό συνέβη σε μία εποχή που η υγεία του Steve Jobs ήταν ήδη πολύ επισφαλής και η μεταμόσχευση θα χάριζε περισσότερο χρόνο ζωής. Σύμφωνα με τον Cook o Jobs αρνήθηκε δηλώνοντας «Όχι, δεν θα το κάνω αυτό!» .

Ο Cook αναφέρει πως στα 13 χρόνια που γνωρίζονταν μόνο 4-5 φορές ο Steve Jobs του φώναξε και αυτή ήταν η μία από αυτές.

από Persi

Δείτε περισσότερα: