Γίνε σταρ του Instagram με το Cameo

Γίνε σταρ του Instagram με το Cameo
ired.gr

 Το Cameo δημιουργεί πανεύκολα μικρά βίντεο επαγγελματικού επιπέδου

Το Cameo μπορεί να σε μετατρέψει σε σταρ του Instagram σε ελάχιστο χρόνο! Σε μια εποχή που τα σύντομα βίντεο έχουν γίνει αγαπημένος τρόπος διάδρασης, η εφαρμογή Cameo μπορεί να μας βοηθήσει να τελειοποιήσουμε το βιντεάκι που θέλουμε να στείλουμε σε ένα φίλο ως πείραγμα ή να αυξήσουμε τα likes μας στο Vine ή στο Instagram.

Η εφαρμογή Cameo, που αυτή τη στιγμή διατίθεται δωρεάν στο App Store εξασφαλίζει στους χρήστες τη δυνατότητα να δημιουργήσουν επαγγελματικού επιπέδου μικρά βίντεο. Για μεγαλύτερης διάρκειας βίντεο υπάρχουν πάντα το

Instagram και το Vine.

Σε ό,τι αφορά το μοντάζ το Cameo είναι υπερβολικά απλό. Το μόνο που χρειάζεται είναι με drag-and-drop να αναδιατάξετε και να καθορίσετε τη σειρά των σκηνών ή πιέζοντας να τις διαγράψετε! Το Cameo κάνει όλη τη δουλειά του μοντάζ αφήνοντας σε σας μόνο την ευχαρίστηση να "σημαδεύετε" με την κάμερα ό,τι θέλετε.

Υπάρχουν πολλά θέματα για να διαλέξετε όπως και soundtracks. Όταν θέλετε να επεξεργαστείτε ένα συγκεκριμένο κλιπ, απλώς κλικάρετε στο timer που βλέπετε επάνω δεξιά και η εφαρμογή σάς φέρνει τις διάφορες επιλογές μοντάζ για να διαλέξετε. Μπορείτε να κόψετε το βίντεο, να προσθέσετε λεζάντα ή ακόμα να απενεργοποιήσετε εντελώς τον ήχο.

ired diafora instagram star 02

Το Cameo είναι μία αρκετά αυτόνομη εφαρμογή μιας και πρόκειται για πλατφόρμα αποθήκευσης βίντεο, ωστόσο μπορεί να συνδυαστεί περίφημα με όσες υπηρεσίες χρησιμοποιείτε ήδη.

Στα πλεονεκτήματά του είναι ότι διατίθεται δωρεάν καθότι είναι δημιούργημα του Vimeo, ενώ διαθέτει ξεχωριστή ιστοσελίδα (η οποία φυσικά ανήκει στο Vimeo). Λογικό είναι ότι τα βίντεο μέσω αυτής της εφαρμογής δεν μπορούν να ανέβουν απευθείας στο YouTube κι έτσι μένουν οι επιλογές του Facebook, του Twitter, του Vine,το Email,το Tumblr και φυσικά το Vimeo.

Συνοψίζοντας το Cameo είναι εύκολο στη χρήση και διασκεδαστικό! Βοηθάει να κάνουμε μερικά πολύ όμορφα βίντεο 6 δευτερολέπτων, χρόνος επαρκής για τους πιο ανίδεους ή όσους τους αρέσει να επικοινωνούν με μικρά βίντεο. Άλλωστε η μόδα των micro-videos καλά κρατεί!

από Persi

Δείτε περισσότερα: