Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Dungeon Ηunter 5, θέλετε να πάρετε μια γεύση από το νέο RPG;

Dungeon Ηunter 5, θέλετε να πάρετε μια γεύση από το νέο RPG;
ired.gr

Dungeon Hunter 5, το νέο RPG από την Gameloft που κόβει την ανάσα.

Χθες βράδυ η γαλλική εταιρεία κατασκευής παιxνιδιών, Gameloft, κυκλοφόρησε το Dunge-on Hunter 5, μία νέα έκδοση τύπου mobile Diablo - της σειράς RPG της. Όπως είχε προαναφερθεί τον Ιανουάριο, το παιχνίδι για iPhone και iPad hack 'n' slash, διαθέτει πλέον single player, 5 realms και πολλές κατακόμβες.

Εάν επιλέξετε να παίξετε με τους φίλους σας, μπορείτε να απολαύστε δράση σε λειτουργία co-operative, συμμετέχοντας καθημερινά ή εβδομαδιαία σε γεγονότα ή προκαλώντας τους φίλους για ασύγχρονο παιχνίδι (asynchronous multiplayer).

Ρυθμίζοντας τη γη της Βαλένθια ο Dungeon Hunter 5, μπορεί να σώσει τους θνητούς realms από το σκοτάδι.

ired tech news dungeon hunter 5 01

"Μετά την εμπόδιση της εισβολής του demon, στο Βασίλειο της Βαλένθια, ο θνητός κόσμος εξακολουθεί να καταρρέει με την καταστροφή και την ερήμωση - δυστυχώς προσπαθώντας να επαναφέρουμε την κατάσταση δεν θα μπορέσουμε να την κάνουμε ποτέ όπως και πριν." η Gameloft αναφέρει στο teaser.

Εάν συγκρίνουμε τον νέο τίτλο με τον προκάτοχό του, το Dungeon Ηunter 5, έρχεται να προσφέρει νέα τέρατα, χαρακτήρες, και όπλα, όπως το dual crossbows, καθώς και νέες online κατακόμβες, τα combos είναι πιο εύκολο να βγουν εις πέρας, νέες κατηγορίες χαρακτήρων όπως οι Sentinels και οι Imps (οι οποίοι είναι συγκρίσιμοι σε αγριότητα με τους Wolverine) και πολλά άλλα.

ired tech news dungeon hunter 5 02

Όπως μπορείτε να φανταστείτε το Dungeon Hunter 5, έχει διπλασιάσει το περιεχόμενο , προσφέροντας αφθονία δράσης και προσαρμογής ώστε να κρατήσει το ενδιαφέρον σας αμείωτο κι εσάς κολλημένους στην οθόνη. Τα γραφικά καθώς και οι εικόνες και τα video αποτυπώνουν εξαιρετικά τις περίπλοκες λεπτομέρειες, ώστε να επωφεληθεί πλήρως το παιχνίδι, από τους εξελιγμένους επεξεργαστές A7 και A8 της Apple.

Ένα άλλο σημαντικό στοιχείο που φέρει ο νέος τίτλος, είναι η δυνατότητα multiplayer mode. O κάθε παίκτης έχει το δικό του hideout και τους δικούς του βοηθούς έχοντας τη δυνατότητα να επιτεθεί ο ένας στον άλλο παίκτη. Για την επιδρομή στις κατακόμβες άλλων παικτών, θα πρέπει πρώτα να αποφευχθούν οι πονηρές και καλά κρυμμένες παγίδες και να νικήσετε τους βοηθούς, πριν αντιμετωπίσετε τον συμπαίκτη σας.

ired tech news dungeon hunter 5 03

Κάθε gold και loot που μπορεί να διεκδικήσετε, σας προσφέρεται η ικανότητα να τα χρησιμοποιήσετε, προκειμένου να αναβαθμίσετε τα όπλα που χρησιμοποιείτε. Μία ακόμη προσθήκη είναι η δυνατότητα να συνδυάσετε διαφορετικά όπλα, ώστε να εξελίξετε το επίπεδο των αγαπημένων σας αντικειμένων.

Σημειώστε πως πρόκειται για ένα free-to-play παιχνίδι το οποίο εμπεριέχει διαφημίσεις και in-App αγορές για να αποκτήσετε αντικείμενα τα οποία θα εξελίξουν τις δυνατότητές σας και θα αυξήσουν τα στατιστικά σας. Τώρα σας αφήνουμε να απολαύσετε το trailer του παιχνιδιού, και στη συνέχεια μπορείτε να αποκτήσετε τον τίτλο - εάν το επιθυμείτε - από τον παρακάτω σύνδεσμο.

Dungeon Hunter 5

Game trailer

από DINFUN

Δείτε περισσότερα:

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status