Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νέα υπηρεσία Viber Games

Νέα υπηρεσία Viber Games
ired.gr

Άλλος ένας λόγος να αγαπήσεις το Viber: τα Viber Games είναι εδώ!

Μια από τις πιο δημοφιλείς διαδικτυακές υπηρεσίες ανταλλαγής μηνυμάτων και κλήσεων, η γνωστή σε όλους μας, Viber λάνσαρε πρόσφατα μια ενδιαφέρουσα πλατφόρμα μιας σειράς από games (τρία προς το παρόν) ενσωματώνοντας, στην ουσία, μια παιχνιδομηχανή στη λειτουργία του δικτύου.

Και ενώ η νέα υπηρεσία Viber Games ήταν ήδη από τον Δεκέμβριο του 2014 διαθέσιμη σε δοκιμαστική λειτουργία αλλά σε περιορισμένο αριθμό χωρών (Λευκορωσία, Μαλαισία, Ισραήλ, Σιγκαπούρη και Ουκρανία), η μεγάλη ανταπόκριση του κοινού, έδωσε το έναυσμα στην ισραηλινή εταιρεία να τη διαθέσει και σε beta version και για τους 450 εκατομμύρια χρήστες της παγκοσμίως.

ired viber games 02

Τα παιχνίδια ενσωματώθηκαν με ένα νέο interface που επιτρέπει στους χρήστες να συνδεθούν με την Viber ταυτότητά τους, ώστε να έχουν τη δυνατότητα να στέλνουν προσκλήσεις παιχνιδιών στους φίλους τους και κυρίως να καυχηθούν για υψηλά σκορ τους!

Τα τρία παιχνίδια που είναι προς το παρόν διαθέσιμα δωρεάν είναι το Candy Mania, το Pop και το Wild Luck Casino. Σύντομα θα προστεθούν κι άλλα games ενώ για οποιαδήποτε αναβάθμιση, θα υπάρχει μια μικρή χρέωση, που φυσικά θα αυξήσει τα έσοδα της εταιρείας.

Έτσι, λοιπόν, όταν κάνετε ένα μικρό διάλειμμα από το instant messaging και το chat, μπορείτε να περάσετε ευχάριστα την ώρα σας παίζοντας παιχνίδια.

Το γνωρίζατε;

ired viber games 01

Το Viber είναι ιδιαίτερα δημοφιλές και στην Ελλάδα αφού στην ουσία προσφέρει τη δυνατότητα δωρεάν κλήσεων, βιντεοκλήσεων και μηνυμάτων μέσω ασύρματου δικτύου Wi-Fi. Στην ουσία, εντοπίζει ποιοί φίλοι απο τη λίστα επαφών σας διαθέτουν το app και σας επιτρέπει να επικοινωνήσετε μαζί τους με όποιον τρόπο επιθυμείτε. Η δικλείδα ασφαλείας είναι το γεγονός ότι μπορείτε να προσθέσετε νέους φίλους μόνο αν γνωρίζετε τον αριθμό του κινητού του τηλεφώνου.

Εσείς χρησιμοποιείτε το Viber, το Skype ή το Facetime για συνομιλίες στο κινητό σας; Θα κατεβάζατε τα νέα παιχνίδια του Viber ή θα αρκεστείτε στα παιχνίδια που έχετε ήδη εγκατεστημένα στη συσκευή σας;

από mirelen

Δείτε περισσότερα:

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status