Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Nokia Here Maps για iPhone

Nokia Here Maps για iPhone
ired.gr

 Here Maps: Δωρεάν, off line χάρτες από την Nokia στο iPhone!

Εισαγωγή

Κάλλιο αργά παρά ποτέ! Αυτό το ρητό ισχύει 100% στην περίπτωση της Nokia και την κυκλοφορία των Here Maps για το iPhone. Αρκετά μετά την κυκλοφορία της έκδοσης για Android, η iOS έκδοση κυκλοφόρησε στο App Store και (μετά και από τις δοκιμές μας) σίγουρα έχουμε να κάνουμε με ένα πραγματικό ανταγωνιστή της Google και της Apple στον τομέα των χαρτών.

Η Εφαρμογή

Την δοκιμάσαμε και μείναμε πάρα πολύ ευχαριστημένοι. Για την ακρίβεια, οι χάρτες της Nokia αποτελούν την καλύτερη δωρεάν λύση για off line πλοήγηση στο iPhone.

Μοναδικό μειονέκτημα προς το παρόν, η μη υποστήριξη της Ελληνικής γλώσσας στο μενού και στην φωνητική καθοδήγηση. Οι ονομασίες των δρόμων και των πληροφοριών φυσικά υποστηρίζουν κανονικά την Ελληνική γλώσσα.

ired iphone nokia brings offline maps 01

Κατά το πρώτο άνοιγμα της εφαρμογής θα κληθείτε να εγγραφείτε (δωρεάν) στην υπηρεσία, αλλά και ένα facebook sign in είναι αρκετό.

Το επόμενο πράγμα που σας συστήνουμε να κάνετε είναι να πλοηγηθείτε στις ρυθμίσεις (χαρακτηριστικό σύμβολο πάνω αριστερά) και να επιλέξετε "download maps". Κατεβάστε τους χάρτες των χωρών που σας ενδιαφέρουν και αμέσως μετά ανοίξτε τον διακόπτη "Use app off line".

Ναι, είναι αυτό που φαντάζεστε, θα μπορείτε να πλοηγείστε αλλά και να λαμβάνετε οδηγίες (όπως είμαστε προς το παρόν στα Αγγλικά) χωρίς να ξοδεύετε ούτε MB!

ired iphone nokia brings offline maps 02

ired iphone nokia brings offline maps 03


Όμορφο περιβάλλον χρήσης και κατέβασμα χαρτών για off line πλοήγηση.

Επίσης, μέσα από τις ρυθμίσεις της εφαρμογής θα μπορέσετε να κατεβάσετε "φωνές" υψηλής ευκρίνειας, να ορίσετε αγαπημένους προορισμούς, να επιλέξετε μονάδες μέτρησης αλλά και να ορίσετε την προβολή που προτιμάτε (νύχτα, ημέρα ή αυτόματα).

Με χαρά είδαμε πολλά διαθέσιμα POI's (σημεία ενδιαφέροντος), τομέας που οι χάρτες της Nokia υπερτερούν από την πρώτη ματιά έναντι των χαρτών της Apple.

Συμπέρασμα - Επίλογος

Όσοι δεν έχουν προβεί σε αγορά κάποιας εξειδικευμένης εφαρμογής όπως οι χάρτες της Navigon και δεν τους "περισσεύουν" τα MB του προγράμματός τους, θα πρέπει άμεσα να κατεβάσουν την εφαρμογή.

Είναι μία επώνυμη, δωρεάν λύση που θα σας λύσει τα χέρια και θα σας κάνει να ξεχάσετε την χρήση δεδομένων για την πλοήγησή σας. Μπορεί οι οδηγίες και το μενού να μην είναι ακόμα στα Ελληνικά αλλά πραγματικά πιστεύω πως οι Here Maps ήρθαν για να μείνουν!

Μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν την εφαρμογή από τον ακόλουθο σύνδεσμο:

DOWNLOAD LINK

από Kostthem

Δείτε περισσότερα:

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status