Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Shot on iPhone 6», έξυπνο marketing από την Apple

«Shot on iPhone 6», έξυπνο marketing από την Apple
ired.gr

Η Apple προβάλλει φωτογραφίες χρηστών iPhone 6 σε γιγαντοαφίσες

Μια πανέξυπνη καμπάνια ξεκίνησε η Apple για να αναδείξει τις εκπληκτικές φωτογραφικές δυνατότητες του iPhone 6 και του iPhone 6 Plus. Αντί να απευθυνθεί σε επαγγελματίες φωτογράφους ή σε διαφημιστικές εταιρείες για την προβολή των δυνατοτήτων της κάμερας, η Apple έδωσε το βήμα στους ίδιους τους χρήστες-καλλιτέχνες, προβάλλοντας τις πιο δημιουργικές φωτογραφίες που έχουν τραβήξει οι ίδιοι με το κινητό τους τηλέφωνο. Η καμπάνια βασίζεται στο φωτογραφικό υλικό 77 φωτογράφων από 70 πόλεις και 24 χώρες.

ired shot on iphone 03

Οι φωτογραφίες έχουν ήδη αναρτηθεί στη σελίδα της Apple (δείτε εδώ) και πραγματικά κόβουν την ανάσα. Όμως η πραγματική επιτυχία της καμπάνιας είναι το γεγονός ότι οι φωτογραφίες αυτές θα προβάλλονται παράλληλα σε διαφημίσεις σε πολυσύχναστους δρόμους. Αυτό, μπορεί να ακούγεται, σχεδόν σαν οι χρήστες να κάνουν όλη την δουλειά για την Apple αλλά η αλήθεια είναι ότι τίποτα δεν μιλάει καλύτερα για ένα προϊόν, από το ίδιο το αισθητικό αποτέλεσμα.

ired shot on iphone 04

Με άλλα λόγια, από το Σύνδευ έως το Σαν Φρανσίσκο, και από τη Νέα Υόρκη μέχρι το Λονδίνο, το promo θα κάνουν οι ίδιες οι φωτογραφίες, όχι το iPhone 6, όχι η κάμερά του, όχι φωτογραφίες της ίδιας της συσκευής, αλλά φωτογραφίες που τραβήχτηκαν με τη συσκευή.

ired shot on iphone 01

Εμείς κάναμε μια σύντομη αναζήτηση στο twitter και εντοπίσαμε διάφορες φωτογραφίες που ήδη έχουν τοποθετηθεί σε δημόσιους χώρους και έχουν φωτογραφηθεί από τους χρήστες του twitter. Μπορείτε να κάνετε το ίδιο αναζητώντας με τη λέξη κλειδί "shot on iphone 6" ή το hashtag #shotoniphone6

ired shot on iphone 02

Φυσικά μπορείτε να τις θαυμάσετε στην World Gallery στη σελίδα της Apple και να διαβάσετε που τραβήχτηκε η κάθε φωτογραφία και ποιά apps χρησιμοποιήσαν οι χρήστες και φυσικά να εμπνευστείτε για τις δικές φωτογραφίες. Γιατί ποτέ δεν ξέρετε πότε θα χτυπήσει το δικό σας τηλέφωνο και η Apple θα θέλει τις δικές δημιουργικές λήψεις για γιγαντοαφίσες!

mirelen

Δείτε περισσότερα:

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status