Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γνωρίστε την υπηρεσία streaming μουσικής, Spotify

Γνωρίστε την υπηρεσία streaming μουσικής, Spotify
ired.gr

Πόσο καλά γνωρίζετε την υπηρεσία Spotify;

Τι είναι η υπηρεσία Spotify

Αναφερόμαστε σε μια από τις μεγαλύτερες υπηρεσίες streaming μουσικής στον κόσμο. Έχετε την ικανότητα να ακούτε μουσική μόλις ένα κλικ μακριά, χωρίς να περιμένετε να κατεβεί το τραγούδι ή να φορτώσει, με μηδενική σχεδόν καθυστέρηση.

Οι δυνατότητές σας είναι πάρα πολλές όπως η δημιουργία λιστών μουσικής, η δυνατότητα παρακολούθησης επιλογών των φίλων σας ή των εξελίξεων στο χώρο της μουσικής, τους αγαπημένους καλλιτέχνες τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Αξίζει να πούμε πως υπηρεσίες όπως το Spotify, είναι πολύ σημαντικές για την χώρα μας καθώς εντάσσεται στον παγκόσμιο μουσικό χάρτη. Μεγάλες εταιρείες αλλά και γνωστοί καλλιτέχνες ή συγκροτήματα από την Ελλάδα ανήκουν πλέον στις σελίδες του παγκόσμιου καταλόγου ο οποίος ξεπερνά τα 20.000.000 κομμάτια. Το slogan που έχει επικρατήσει "Εάν δεν είναι στο Spotify το κομμάτι που ψάχνεις, μάλλον δεν υπάρχει" είναι μια πραγματικότητα.

ired tech news spotify streaming music 01

Τι πρέπει να κάνω για να αποκτήσω πρόσβαση;

Θα πρέπει να ακολουθήσετε μία απλή διαδικασία. Κατεβάζετε (εδώ) την εφαρμογή Spotify, εντελώς δωρεάν στο Mac ή τον υπολογιστή σας PC ή στο iPhone/iPad. Κάνετε εγγραφή στην υπηρεσία και είστε έτοιμοι να απολαύσετε non stop μουσική.

Το Spotify είναι δωρεάν, εάν δεν σας ενοχλούν οι ενδιάμεσες διαφημίσεις και εάν δεν επιθυμείτε να ακούσετε συγκεκριμένα κομμάτια (Έχετε την δυνατότητα επιλογής μόνο του άλμπουμ, χωρίς συνδρομή). Δεν υπάρχει ανάγκη συμβολαίου ή οποιασδήποτε άλλης ειδικής σχέσης, με κάποια εταιρεία παρόχου. Όμως υπάρχουν προγράμματα, τα οποία με μια μηνιαία συνδρομή προσφέρουν πρόσθετες δυνατότητες.

ired tech news spotify streaming music 02

Είδη συνδρομών

Προνομιακό πακέτο Spotify: Είναι το πακέτο το οποίο προσφέρει το πρόγραμμα Spotify Premium με απεριόριστη πρόσβαση στη μουσική, με δωρεάν streaming από το iPhone κι επιπλέον 80 MB internet. Η μηνιαία χρέωση του πακέτου είναι 5€, με χρέωση του μηνιαίου σας λογαριασμού συμβολαίου ή καρτοκινητής.

Spotify Premium: Πρόκειται για την έκδοση της υπηρεσίας η οποία επιτρέπει πρόσβαση από το iPhone/iPad τον υπολογιστή σας Mac ή PC, καθώς και χρήση χωρίς απαραίτητη σύνδεση στο internet.

Δωρεάν δοκιμαστική περίοδο: Εάν έχετε εγγραφεί στο Spotify και δεν έχετε λάβει έως τώρα κάποια προσφορά, έχετε δικαίωμα να χρησιμοποιήσετε για ένα μήνα το Premium πρόγραμμα εντελώς δωρεάν.

Αυτή είναι μια πρώτη προσέγγιση με την υπηρεσία Spotify, ή οποία προσωπικά έναν χρόνο τώρα που την χρησιμοποιώ στην Premium έκδοσή της, με έχει εκπλήξει ευχάριστα. Σύντομα θα ανεβάσουμε και ένα οδηγό ενεργοποίησης της υπηρεσίας για υπολογιστές Mac, PC, iPhone και iPad.

από DINFUN

Δείτε περισσότερα:

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status