Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Φορτίστε με ...στυλ!

Φορτίστε με ...στυλ!
ired.gr

Πώς θα κάνεις τον φορτιστή του iPhone μοναδικό και θα αναγνωρίζεις με μια ματιά ποιος είναι ο δικός σου.

Μήπως ο συνάδελφος πάλι πήρε «κατά λάθος» τον δικό σας φορτιστή; Μήπως έχετε πολλές συσκευές Apple στο σπίτι και θέλετε να ξεχωρίζετε τους αντίστοιχους φορτιστές; Μήπως φορτίζετε δυο συσκευές μαζί και δεν ξέρετε ποιο καλώδιο να βγάλετε κάθε φορά από την πρίζα; Μήπως απλά θέλετε να κάνετε τον φορτιστή σας λίγο πιο funky και διαφορετικό από τους υπόλοιπους;

Υπάρχουν πολλές λύσεις και ιδέες για να κάνετε τον λευκό και ίσως λίγο βαρετό φορτιστή σας να ξεχωρίζει. Οι περισσότερες ίσως να απευθύνονται σε γυναίκες και ίσως να μην συγκινήσουν το ανδρικό κοινό. Όμως ανάλογα με το χρώμα και το υλικό, κάθε ιδέα μπορεί να προσαρμοστεί σε όλα τα γούστα. Το μόνο που χρειάζεται είναι φαντασία και δημιουργική διάθεση.

ired iphone charger sticker 03

Η καλύτερη ιδέα είναι να διαλέξετε ένα αγαπημένο σχέδιο σε washi tape (την γνωστή υφασμάτινη αυτοκόλλητη ταινία, σαν σελοτέιπ) και να «ντύσετε» και τα τρία μέρη του φορτιστή με αυτήν. Στα σημεία που γίνεται η ένωση, τοποθετήστε ένα μικρό κομμάτι διάφανου σελοτέιπ ώστε να μη φθείρεται εύκολα.

Για πιο glam εμφανίσεις, μπορείτε να απλώσετε ένα λεπτό στρώμα glitter και να το αφήσετε να στεγνώσει. Το ίδιο αποτέλεσμα θα έχετε και με ένα παλιό βερνίκι νυχιών. Αν επιχειρήσετε αυτή την ιδέα, καλύψτε πρώτα τα μεταλλικά μέρη με ταινία, γιατί διαφορετικά άσχημα πράγματα μπορεί να συμβούν...

ired iphone charger sticker 02

Επίσης, με έναν μεταλλικό μαρκαδόρο (μαύρο ή χρωματιστό) μπορείτε απλά να γράψετε το όνομά σας, ή τη συσκευή στην οποία αντιστοιχεί.

Μπορείτε επίσης να κολλήσετε οποιοδήποτε αυτοκόλλητο στην μεγάλη επιφάνεια του φορτιστή και να το αλλάζετε ανάλογα με τη διάθεσή σας. Στο Etsy.com αν αναζητήσετε για personalized iPhone charger θα ανακαλύψετε μεγάλη ποικιλία σε αυτοκόλλητα που μπορείτε να παραγγείλετε με το μονόγραμμά σας από 1 ευρώ.

Αν είστε ζευγάρι και έχετε και οι δυο iPhone, μπορείτε να γράψετε «His» και «Hers», ή επί το ελληνικότερον «δικό του», «δικό της». Μπορεί να ακούγεται αστείο αλλά θα σας λύσει τα χέρια όταν φεύγετε βιαστικά το πρωί για τη δουλειά.

από mirelen

Δείτε περισσότερα:

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status