Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας - Ποιο iPhone έχετε;

Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας - Ποιο iPhone έχετε;
ired.gr
Ποιο iPhone έχετε; Δείτε τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας σας!

 

Πρόσφατα εγκαινιάσαμε έναν νέο τρόπο επικοινωνίας μαζί σας, ζητώντας την "ψήφο" σας στο ερώτημα "Ποιο iPhone έχετε;"

Η ανταπόκρισή σας ήταν πραγματικά εντυπωσιακή! Αρχίσατε να ψηφίζετε από την πρώτη στιγμή της δημοσίευσης και διαμορφώσατε τα αποτελέσματα που σας παρουσιάζουμε στη συνέχεια.

Επισκεφτείτε την ψηφοφορία

θα θέλαμε να σας θυμίσουμε πως "μετρούν" μόνο οι ψήφοι που καταχωρούνται μέσω της ειδικής φόρμας στο blog μας και όχι μέσω των σχολίων στο facebook

ired tech news ired poll results 01

Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας μας

Την πρώτη θέση "κέρδισε" το iPhone 5s με το 31% των ψήφων και ακολούθησαν τα iPhone 4 / 4s, το iPhone 6, τα iPhone 5 / 5c και το iPhone 6 Plus.

Ιδιαίτερη εντύπωση μας έκανε το ιδιαίτερα μεγάλο ποσοστό που κατέκτησε το phablet της Apple, ειδικά αν αναλογιστούμε το μέγεθος και το κόστος του. Για το πόσο διαχρονικά έχουν αποδειχθεί τα μοντέλα "4" & "4s" δεν είχαμε καμία αμφιβολία!

Προσπαθώντας να αποκωδικοποιήσουμε καλύτερα τα αποτελέσματα, ετοιμάσαμε ένα γράφημα που απεικονίζει τα ποσοστά των συσκευών που έχετε στην κατοχή σας, ανάλογα με το μέγεθος της οθόνης τους.

ired tech news ired poll results 02

Όπως μπορείτε να δείτε, οι συσκευές των τεσσάρων ιντσών "ζουν και βασιλεύουν" με ποσοστό 45% ενώ ακολουθούν τα μοντέλα με την κλασική πλέον οθόνη των 3,5 ιντσών. Η τάση βέβαια είναι αυξητική για τα μοντέλα με μεγαλύτερο μέγεθος οθόνης αλλά προς το παρόν οι τέσσερις ίντσες δείχνουν να σχηματίζουν "αυτοδύναμη κυβέρνηση"!

Αυτά ήταν τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας σας. Αποτέλεσε μεγάλη χαρά για εμάς η μεγάλη συμμετοχή σας και σκοπεύουμε στο μέλλον να το επαναλάβουμε.

Έχουμε ήδη λύσει κάποια τεχνικά θέματα και είμαστε πλέον στη θέση να διοργανώνουμε ψηφοφορίες με περισσότερες πιθανές απαντήσεις

Θα θέλαμε φυσικά και την δική σας γνώμη αλλά και τις παρατηρήσεις σας στα σχόλια!

από Kostthem

Δείτε περισσότερα:

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status