Οι πιο περίεργες εφαρμογές για iPhone #2

Οι πιο περίεργες εφαρμογές για iPhone #2
ired.gr

Συνεχίσαμε την αναζήτηση για τις πιο περίεργες εφαρμογές που υπάρχουν διαθέσιμες στο App Store.

Δείτε το πρώτο άρθρο: Οι πιο περίεργες εφαρμογές για iPhone #1

Είναι πραγματικά απίστευτο πόσες εφαρμογές μπορεί κάποιος να βρει που να κάνουν.....τα πάντα. Σας παρουσιάζουμε λοιπόν πέντε ακόμα πιο περίεργες!

DogWhistler (Ο γητευτής των σκύλων)

ired iphone strange apps 2 01

Download

Έχουμε βγάλει λοιπόν τον σκυλάκο μας βόλτα και (υποτίθεται) η εφαρμογή αυτή θα μας βοηθήσει να μας ακούει καλύτερα ο καλύτερός μας φίλος. Μπορούμε να αλλάξουμε την συχνότητα του ήχου που παράγουμε ή και να θέσουμε χρονοδιακόπτη. Πιάστε την σφυρίχτρα λοιπόν και βγάλτε τον τετράποδο φίλο σας βόλτα!

iFrenchKiss (δωρεάν μαθήματα φιλιού)

ired iphone strange apps 2 02

Download

Και τι φιλιού....Γαλλικού! Το "κακό" είναι ότι αυτή η εφαρμογή δουλεύει και δεν βγάζει τυχαία αποτελέσματα! Εκπαιδευτείτε λοιπόν στο γαλλικό φιλί αλλά και στο απλό "smooch" με αυτή την εφαρμογή και βελτιώστε τον τρόπο που φιλάτε. Αντιλαμβάνεστε πως για να δοκιμάσω αυτή την εφαρμογή έπρεπε να φιλάω την οθόνη του 6 Plus !;!;!

iNap@Work (Για έναν υπνάκο στα γρήγορα...)

ired iphone strange apps 2 03

Donwload

Είστε στο γραφείο και θέλετε να ρίξετε έναν υπνάκο στα γρήγορα. Θέλετε όμως και να μην κοιμηθείτε βαθιά, αλλά και χρειάζεστε επειγόντως ένα διακριτικό ξυπνητήρι. Επιλέγετε ανάμεσα από φυσικούς ήχους γραφείου όπως τον ήχο του πληκτρολογίου, του συρραπτικού κλπ κλπ κλπ. Έχω να καταγγείλω πως ο αρχισυντάκτης μας δεν με άφησε να τεστάρω την εφαρμογή υπό πραγματικές συνθήκες!!!!