Με 2GB μνήμης και προ εγκατεστημένη την Apple Sim το iPhone 6s (Φήμες)

Με 2GB μνήμης και προ εγκατεστημένη την Apple Sim το iPhone 6s (Φήμες)
ired.gr

Το iPhone 6s θα διαθέτει 2GB RAM (Φήμες)

Σύμφωνα με το AppleInsider, το iPhone 6s αναμένεται να διαθέτει 2GB μνήμης RAM αλλά και να έχει προ-εγκατεστημένη την Apple SIM Card.

Και τα δύο (πιο πρόσφατα) μοντέλα που κυκλοφορούν σήμερα διαθέτουν 1GB μνήμης και οι χρήστες απευθύνονται στον πάροχο κινητής τηλεφωνίας για την εγκατάσταση της κάρτας SIM. Η Apple "εγκαινίασε" την Apple SIM με την κυκλοφορία του iPad Air 2, προσπαθώντας να "λύσει τα χέρια" των χρηστών ως προς την επιλογή διαφορετικών πακέτων τηλεφωνίας, χωρίς να χρειάζεται η φυσική τους παρουσία στα καταστήματα των παρόχων.

Βέβαια, όπως η πρώτη έκδοση της Apple SIM δεν ήταν "λειτουργική" στην Ελλάδα, το ίδιο αναμένεται (κατά πάσα πιθανότητα) και για την επόμενη έκδοσή της.

ired iphone 6s could have 2 gb 01

Όμως, η είδηση για την αύξηση της διαθέσιμης RAM στα επόμενα μοντέλα είναι κάτι παραπάνω από ευπρόσδεκτη. Ενώ το iPhone δεν "χρειάζεται" τόσο απεγνωσμένα τα 2GB όσο το iPad (το Air 2 έχει ήδη 2 GB Ram), σίγουρα αυτή η κίνηση θα βοηθήσει τους χρήστες σε κάποιους τομείς, όπως στα ανοικτά tabs του Safari. θα υπάρχει πλέον η δυνατότητα να "φορτώνονται" δεκάδες καρτέλες στην μνήμη, χωρίς να χρειάζεται η επαναφόρτωσή τους.

Αυτές οι φήμες θα λέγαμε πως είναι αρκετά προβλέψιμες, αφού η Apple παραδοσιακά, στις "s" εκδόσεις των τηλεφώνων της φροντίζει να αναβαθμίζει το hardware στον μέγιστο βαθμό.

Τα επόμενα iPhones αναμένεται να παρουσιαστούν τον Σεπτέμβριο και η διάθεσή τους στο καταναλωτικό κοινό να ξεκινήσει λίγες ημέρες αργότερα. Οι φήμες που έχουν υπάρξει έως τώρα είναι αρκετές, αλλά ίσως για πρώτη φορά δεν έχουμε δει ακόμα διαρροές σχεδιαγραμμάτων ή ακόμα και πρωτότυπων συσκευών.

από Kostthem

Δείτε περισσότερα: