Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Mεταφορά επαφών από iPhone σε iPhone

Mεταφορά επαφών από iPhone σε iPhone
ired.gr

Πήρατε νέο iPhone, κάντε άκοπα μεταφορά επαφών από iPhone σε iPhone!

Αποκτήσατε το νέο σας iPhone! Συγχαρητήρια, αυτό που χρειάζεστε απαραίτητα τώρα, είναι να μεταφέρετε όλες τις επαφές σας στο νέο σας iPhone, από το προηγούμενο. Πώς όμως μπορεί να γίνει αυτό;

Εάν αναζητήσετε οδηγό στην ιστοσελίδα μας για το πως μπορείτε να συγχρονίσετε ή να μεταφέρετε τις επαφές σας, αλλά και τα υπόλοιπα δεδομένα σας, θα βρείτε αρκετούς. Εμείς συγκεντρώσαμε όλους αυτούς σε ένα μέρος. Για το πως μπορείτε να κάνετε αναζήτηση στην ιστοσελίδα μας ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:

Αναζητήστε έξυπνα, πληροφορίες για επισκευές, οδηγούς, και tips and tricks, στη σελίδα μας.

Συγχρονισμός Επαφών με iCloud

Στο παλιό σας πλέον iPhone σιγουρευτείτε πως έχετε συνδεθεί στον λογαριασμό σας iCloud και είστε σε περιβάλλον Wi-Fi. Για να ελέγξετε τη σύνδεση με το iCloud, κατευθυνθείτε στην τοποθεσία Ρυθμίσεις > iCloud - Εάν το όνομά σας και το Apple ID εμφανίζονται στην κορυφή της σελίδας, τότε είστε συνδεδεμένοι και έτοιμοι να ξεκινήσετε.

Επιβεβαιωθείτε πως η εναλλαγή επαφών είναι στη θέση ON.

Στη συνέχεια μεταβείτε στην τοποθεσία Ρυθμίσεις > iCloud > Εφεδρικό αντίγραφο >Αντίγραφο Τώρα. ο χρόνος αναμονής εξαρτάται από το μέγεθος του περιεχομένου της συσκευής και της ταχύτητας δικτύου.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τον συγχρονισμό και για τη διατήρηση αντιγράφων στο iCloud, θα βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο:

Αντίγραφο ασφαλείας iPhone: Όλες οι απαραίτητες πληροφορίες

ired iphone restore contacts 01

Δείτε στην συνέχεια: Μεταφορά επαφών στο νέο σας iPhone


  • Κατά την ενεργοποίηση του νέου σας iPhone, θα σας ζητηθεί από τη συσκευή να εισάγετε το Apple ID σας.
  • Στη συνέχεια θα πρέπει να επιλέξετε εάν θα ενεργοποιήσετε αυτή τη συσκευή ως νέα ή επιθυμείτε επαναφορά από πρόσφατο αντίγραφο ασφαλείας.
  • Επιλέξτε το πιο πρόσφατο αντίγραφο ασφαλείας από τη λίστα που θα εμφανιστεί. Ο χρόνος αναμονής εξαρτάται και πάλι από τη σύνδεση στο διαδίκτυο.

Με την ολοκλήρωση της μεταφοράς θα γίνει επανεκκίνηση της συσκευής και θα είναι έτοιμο προς χρήση, πανομοιότυπο με την προηγούμενή σας συσκευή.

Εάν έχετε ήδη ενεργοποιήσει τη συσκευή σας, χωρίς να επιλέξετε επαναφορά από αντίγραφο ασφαλείας, μην ανησυχείτε.

Ακολουθήστε τη διαδρομή Ρυθμίσεις > Γενικά > Επαναφορά > Περιεχόμενα και Ρυθμίσεις. Θα γίνει πλήρης διαγραφή της συσκευής, άρα θα πρέπει να έχετε διαθέσιμο αντίγραφο ασφαλείας στο iCloud από την προηγούμενή σας συσκευή. Στη συνέχεια ακολουθήστε τα βήματα που αναφέρθηκαν παραπάνω.

Αναλυτικές οδηγίες για επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων θα βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο:

Πώς να κάνετε FACTORY RESET σε ένα iPhone 

Δημιουργία αντιγράφου ασφαλείας μέσω iTunes

ired iphone restore contacts 02

Μπορείτε να δημιουργήσετε αντίγραφο ασφαλείας, όπου θα εμπεριέχονται και η επαφές σας στον υπολογιστή σας Mac ή PC, μέσω της εφαρμογής iTunes. Συνδέστε το παλιό σας iPhone και βεβαιωθείτε πως κατέχετε την τελευταία έκδοση της εφαρμογής iTunes.

Η συσκευή σας θα αναγνωριστεί από την εφαρμογή κι ένα εικονίδιο iPhone θα εμφανιστεί στην κορυφή. Στη αριστερή πλευρά επιλέξτε "Σύνοψη" και βεβαιωθείτε πως ο συγχρονισμός επαφών είναι ενεργοποιημένος. Επιστρέψτε στη αρχική σελίδα και πατήστε την επιλογή "Αντίγραφο Τώρα". Το iTunes θα δημιουργήσει ένα νέο αντίγραφο ασφαλείας στο iTunes. Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία μπορείτε να αποσυνδέσετε τη συσκευή σας.

Αναλυτικές οδηγίες για τον τοπικό συγχρονισμό αλλά και για την εφαρμογή iTunes μπορείτε να ανακαλύψετε στον παρακάτω σύνδεσμο:

Τοπικός συγχρονισμός των δεδομένων με το iTunes

Επαναφορά από Αντίγραφο ασφαλείας

Ακολουθήστε τις οδηγίες του βοηθού ενεργοποίησης νέας συσκευής iPhone κι όταν σας επιτραπεί να επιλέξετε αντίγραφο, επιλέξτε "Επαναφορά από αντίγραφο ασφαλείας στο iTunes".

ired iphone restore contacts 03

Στη συνέχεια συνδέστε τη νέα σας συσκευή στον ίδιο υπολογιστή όπου κρατήσατε αντίγραφο ασφαλείας του παλιού σας iPhone και ανοίξτε την εφαρμογή iTunes. H εφαρμογή θα σας ζητήσει να επιλέξετε εάν επιθυμείτε επαναφορά από αντίγραφο ασφαλείας ή ενεργοποίηση ως νέας συσκευής - επιλέξτε το αντίγραφο ασφαλείας της παλιάς σας συσκευής και πατήστε το πλήκτρο "Συνέχεια" κάτω αριστερά. Μόλις ολοκληρωθεί η επαναφορά, συσκευή σας θα είναι έτοιμη προς χρήση.

Σημείωση: Εάν έχετε ήδη ενεργοποιήσει τη συσκευή σας ως νέα, θα πρέπει να κάνετε επαναφορά της συσκευής όπως αναφέραμε παραπάνω και διαμορφώνοντας την από την αρχή, κάνοντας επαναφορά από αντίγραφο ασφαλείας, όπου εμπεριέχονται και οι επαφές της παλιάς σας συσκευής.

Εάν κάτι από τα παραπάνω χρήζει περισσότερης ανάλυσης, παρακαλούμε ενημερώστε μας στα σχόλια.

από DINFUN

Δείτε περισσότερα:

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status