Mεταφορά επαφών από iPhone σε iPhone

Mεταφορά επαφών από iPhone σε iPhone
ired.gr

Πήρατε νέο iPhone, κάντε άκοπα μεταφορά επαφών από iPhone σε iPhone!

Αποκτήσατε το νέο σας iPhone! Συγχαρητήρια, αυτό που χρειάζεστε απαραίτητα τώρα, είναι να μεταφέρετε όλες τις επαφές σας στο νέο σας iPhone, από το προηγούμενο. Πώς όμως μπορεί να γίνει αυτό;

Εάν αναζητήσετε οδηγό στην ιστοσελίδα μας για το πως μπορείτε να συγχρονίσετε ή να μεταφέρετε τις επαφές σας, αλλά και τα υπόλοιπα δεδομένα σας, θα βρείτε αρκετούς. Εμείς συγκεντρώσαμε όλους αυτούς σε ένα μέρος. Για το πως μπορείτε να κάνετε αναζήτηση στην ιστοσελίδα μας ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:

Αναζητήστε έξυπνα, πληροφορίες για επισκευές, οδηγούς, και tips and tricks, στη σελίδα μας.

Συγχρονισμός Επαφών με iCloud

Στο παλιό σας πλέον iPhone σιγουρευτείτε πως έχετε συνδεθεί στον λογαριασμό σας iCloud και είστε σε περιβάλλον Wi-Fi. Για να ελέγξετε τη σύνδεση με το iCloud, κατευθυνθείτε στην τοποθεσία Ρυθμίσεις > iCloud - Εάν το όνομά σας και το Apple ID εμφανίζονται στην κορυφή της σελίδας, τότε είστε συνδεδεμένοι και έτοιμοι να ξεκινήσετε.

Επιβεβαιωθείτε πως η εναλλαγή επαφών είναι στη θέση ON.

Στη συνέχεια μεταβείτε στην τοποθεσία Ρυθμίσεις > iCloud > Εφεδρικό αντίγραφο >Αντίγραφο Τώρα. ο χρόνος αναμονής εξαρτάται από το μέγεθος του περιεχομένου της συσκευής και της ταχύτητας δικτύου.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τον συγχρονισμό και για τη διατήρηση αντιγράφων στο iCloud, θα βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο:

Αντίγραφο ασφαλείας iPhone: Όλες οι απαραίτητες πληροφορίες

ired iphone restore contacts 01

Δείτε στην συνέχεια: Μεταφορά επαφών στο νέο σας iPhone

  • « Προηγούμενο
  • 1/2
  • Συνέχεια άρθρου »