Windows 8 Tablet εμπειρίες

Windows 8 Tablet εμπειρίες
ired.gr

Οι εμπειρίες και τα συμπεράσματα από τη συμβίωση με ένα Windows 8 Tablet

Είμαι φανατικός υποστηρικτής της Apple και των προϊόντων της. Μετά από μακρόχρονη περιπλάνηση στο χώρο των υπολογιστών κάθε είδους (υπήρξα ένας από τους πιονιέρους στο χώρο), κατέληξα στα προϊόντα της λόγω της ποιότητάς τους, της αξιοπιστίας τους, της υψηλής ολοκλήρωσής τους και, το κυριότερο, ότι με βοηθούσαν να κάνουν τη δουλειά μου χωρίς να κρασάρουν απροειδοποίητα και να με αφήνουν στα κρύα του λουτρού ενώ είχα κάποιο επείγον πρότζεκτ να παραδώσω.

Γι' αυτό το λόγο πέρασα τελικά και στα άλλα προϊόντα της (iPod, iPhone, iPad, με αυτή τη σειρά) δειλά-δειλά και από περιέργεια στην αρχή, αλλά με όλο μεγαλύτερο ενθουσιασμό στη συνέχεια, επειδή έβλεπα ότι η ποιότητα και αξιοπιστία που υπήρχαν στους μεγάλους υπολογιστές, υπήρχαν αντίστοιχα και στις φορητές συσκευές της. Πόσο μάλλον, όταν συνειδητοποίησα το πόσο καλά συνδέονταν, επικοινωνούσαν και συνεργάζονταν μεταξύ τους κάνοντας τη δική μου ζωή και δουλειά πιο εύκολη.

ired window tablet 01

Παρόλα ταύτα, δεν υπήρξα ποτέ άνθρωπος με παρωπίδες και γι' αυτό πάντοτε παραδεχόμουν ένα καλό προϊόν από άλλο κατασκευαστή υλικού ή λογισμικού και το αναγνώριζα όταν το έβλεπα. Κι επειδή τα Windows συνεχίζω να τα χρησιμοποιώ και να τα διατηρώ και στο Mac και σε ξεχωριστό PC για λόγους εργασίας - κι έχοντας παρακολουθήσει όλες τους τις εκδόσεις μέχρι σήμερα - μπορώ να πω ότι η έκδοση 8 (και ακριβέστερα η 8.1) είναι μια αρκετά καλή προσπάθεια από τη μεριά της Microsoft και αξιόλογη για όσους βέβαια δεν μπορούν για διάφορους λόγους να περάσουν στα Mac.

Κι επειδή ήθελα να πειραματιστώ με μια έκδοση του λειτουργικού της για tablets, βρέθηκα προσφάτως με ένα τέτοιο Tablet στα χέρια μου, με αρκετά καλά χαρακτηριστικά όσον αφορά το υλικό, αξιόλογες επιδόσεις καλή κατασκευή και οθόνη αφής 8 ιντσών (για ευνόητους λόγους δε θα αναφερθώ σε μάρκα γιατί ο σκοπός μου είναι να παρουσιάσω την εμπειρία μου με το λειτουργικό σύστημα και μόνο).

  • « Προηγούμενο
  • 1/5
  • Συνέχεια άρθρου »