Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δωρεάν βιβλίο από το iBooks Store: "Η θάλασσα που δεν γνώρισες"

Δωρεάν βιβλίο από το iBooks Store: "Η θάλασσα που δεν γνώρισες"
ired.gr

Κατεβάστε δωρεάν από το iBooks Store το βιβλίο: "Η θάλασσα που δεν γνώρισες"

Η ομάδα του ired προσπαθεί συνέχεια να βελτιώνεται και να σας προτείνει νέα, διαφορετικά πράγματα. Ο καιρός σιγά σιγά ανοίγει και σκεφτήκαμε πως θα ήταν καλή ιδέα να γεμίσουμε τα iPad και τα iPhone μας με κάποια δωρεάν βιβλία στην Ελληνική γλώσσα από το iBooks Store. Αν δεν τα διαβάσουμε τώρα που οι υποχρεώσεις "τρέχουν", ίσως μας φανούν χρήσιμα σε κάποια παραλία το καλοκαίρι.

Δεν θα προσπαθήσουμε να το παίξουμε "κριτικοί βιβλίων" γιατί η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας αλλά και γιατί θεωρούμε πως κάποια πράγματα είναι όντως υποκειμενικά, έστω σε κάποιο βαθμό.

Σήμερα λοιπόν θα σας προτείνουμε το βιβλίο του Αλέξανδρου Εμεξεζίδη με τίτλο "Η θάλασσα που δεν γνώρισες". Βιβλίο που πιστεύουμε πως θα αγαπήσουν οι κάτοικοι και οι "φίλοι" της Θεσσαλονίκης μας.

Από την περιγραφή του βιβλίου διαβάζουμε:

"Πίσω από τα κάγκελα της κλειστής παραλίας της Θεσσαλονίκης, ένας άντρας μιλάει με τα κύματα. Στους δρόμους της νυχτερινής πόλης, ένας άλλος άντρας προσπαθεί να ξεφύγει από τη μοναξιά τρέχοντας μακριά από τον εαυτό του. Μέσα από ένα αναπάντεχο τηλεφώνημα, οι δρόμοι δύο ανθρώπων, τόσο ίδιων μα και τόσο διαφορετικών, διασταυρώνονται, για να μοιραστούν ο ένας με τον άλλον τις θάλασσες που δεν γνώρισαν.

Mια μικρή ιστορία για τη Θεσσαλονίκη, τον έρωτα και τα όνειρα που πρέπει να μένουν ζωντανά"

ired apple ibooks store free books 01

Η "γραφή" του Αλέξανδρου Εμεξεζίδη θα λέγαμε πως είναι αρκετά "ταξιδιάρικη" και δεν θα σας κουράσει. Το βιβλίο δεν είναι "μεγάλο" και αναλόγως του ρυθμού της ανάγνωσής σας θα χρειαστείτε περίπου 1-2 ώρες για να το διαβάσετε ολόκληρο.

Προσωπικά μου άφησε ανάμικτα συναισθήματα αλλά σε καμία περίπτωση δεν το βρήκα αδιάφορο. Άλλωστε αυτή είναι η μεγάλη δύναμη του βιβλίου, η "ενεργοποίηση" των συναισθημάτων μας.

Θα θέλαμε την δική σας γνώμη και για το βιβλίο αλλά και για την νέα μας προσπάθεια. Θα σας ενδιέφερε να ενημερώνεστε από το blog του ired για δωρεάν λογοτεχνικά βιβλία που διατίθενται στο iBooks Store; Περιμένουμε την άποψή σας στα σχόλια.

Το βιβλίο μπορείτε να το κατεβάσετε από τον ακόλουθο σύνδεσμο από το iPad, το iPhone ή τον Mac σας:

Δωρεάν Ebook

από Kostthem

Δείτε περισσότερα:

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status