Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ένα υπέροχο concept για το οικονομικότερο iPhone 6c

Ένα υπέροχο concept για το οικονομικότερο iPhone 6c
ired.gr

Παραμένει άγνωστο αν η Apple θα επανακυκλοφορήσει ποτέ ένα οικονομικότερο smartphone, όπως το πετυχημένο iPhone 5c. H συσκευή η οποία αποτελούνταν από ποιοτικό πλαστικό, ήταν πιστό αντίγραφο του iPhone 5.

Μία νέα συλλογή φωτογραφιών από το 3D Future, μας παρέχει μία πρώιμη ματιά, για το πως θα μπορούσε να μοιάζει μία συσκευή iPhone 6c. To concept στη ουσία έχει συγχωνεύσει ένα iPhone 5c και ένα iPhone 6 σε μία συσκευή, η οποία ως εμφάνιση έχει τη λογική της, αν η Apple δημιουργήσει το iPhone 6c.

ired tech news iphone6c conept 01

To concept iPhone 6c, διαθέτει πολλά χαρακτηριστικά σχεδίασης του iPhone 6 και του iPhone 6 Plus, συμπεριλαμβανομένου ενός λεπτότερου σχεδιασμού, στρογγυλεμένες ακμές, μακρόστενα πλήκτρα έντασης, κυκλικές οπές ηχείου και μία ελαφρώς προεξέχουσα κάμερα.

Η συσκευή φαίνεται να διαθέτει οθόνη 4,7 ιντσών και απεικονίζεται μαζί με το iPhone 6, για μία side-by-side σύγκριση. Αξίζει να σημειωθεί πως τα mock-ups αυτά δεν βασίζονται σε προδιαγραφές οι οποίες έχουν διαρρεύσει, χαρακτηριστικά σχεδίων ή άλλων πληροφοριών.

ired tech news iphone6c conept 02

Η Apple δεν κυκλοφόρησε καμία iPhone 6c συσκευή, παράλληλα με το iPhone 6 και το iPhone 6 Plus τον προηγούμενο Σεπτέμβριο, με αποτέλεσμα η συζήτηση να αιωρείται για το αν η εταιρεία θα συνεχίσει να εκδίδει οικονομικότερες εκδόσεις ή ήδη έχει καταργηθεί η προσπάθεια κυκλοφορίας μεσαίας κατηγορίας συσκευών, εντελώς.

Η νέα έκδοση iPhone 6s, αναμένεται να ανακοινωθεί τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Τον προηγούμενο Νοέμβριο, έγινε αναφορά πως τα iPhone 6s και iPhone 6 Plus, θα μπορούσαν να κάνουν ένα μεγάλο άλμα φιλοξενώντας μία ολοκαίνουρια κάμερα, με ένα σύστημα διπλών φακών, ποιότητας DSLR.

ired tech news iphone6c conept 03

Η νέα συσκευή εξακολουθεί να αναμένεται πως θα διατηρήσει την οπίσθια κάμερα των 8-megapixel, βελτιώνοντας - όπως φημολογείται - τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων Touch ID, με μειώνοντας τα σφάλματα. Έτσι είναι εντελώς ασαφής η έκδοση ενός iPhone 6c μοντέλου. Εμείς σας παρουσιάζουμε μέσα από τις φωτογραφίες την καλλιτεχνική ματιά για το πως αυτή η συσκευή θα μπορούσε να είναι.

από DINFUN

Δείτε περισσότερα:

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status