Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αναβαθμίστηκε το Microsoft Office και πλέον υποστηρίζει το iCloud Drive

Αναβαθμίστηκε το Microsoft Office και πλέον υποστηρίζει το iCloud Drive
ired.gr

Microsoft Office για iOS: Αναβαθμίστηκε και παρέχει την δυνατότητα χρήσης του iCloud Drive

Το Microsoft Office for iOS έχει αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές από τους χρήστες, ειδικά από την στιγμή που στις δωρεάν λειτουργίες του προστέθηκε και η επεξεργασία των αρχείων μας.

Αποτελείται από το Word, το Excel, το PowerPoint, το OneNote και το Outlook. Οι εφαρμογές είναι διαθέσιμες δωρεάν, ως μεμονωμένα downloads στο App Store.

Με πρόσφατο update, η Microsoft εκτός από διορθώσεις σφαλμάτων και βελτιώσεις στην απόκριση της εφαρμογής, πρόσθεσε και υποστήριξη του iCloud Drive.

Ανοίγοντας την εφαρμογή και προκειμένου να έχουμε πρόσβαση στα αρχεία μας στο iCloud Drive, θα πρέπει να επιλέξουμε Άνοιγμα > Περισσότερα. Αμέσως θα έχουμε στην διάθεσή μας όλα τα αποθηκευμένα στο iCloud Drive αρχεία μας.

ired tech news microsoft office update 01

Πλοήγηση στην καρτέλα "Άνοιγμα" και η επιλογή "Περισσότερα"

ired tech news microsoft office update 02

Τα αποθηκευμένα μας αρχεία στο iCloud Drive είναι διαθέσιμα

Η Microsoft έχει κάνει πολύ καλή δουλειά με το Microsoft for iOS. Ειδικά στην έκδοση για iPad (όπου το μέγεθος της οθόνης έδωσε την δυνατότητα ενός πολύ καλύτερου layout) ίσως και να μιλάμε για την καλύτερη σουίτα γραφείου για touch συσκευές. Ναι, άργησε, αλλά πλέον έχει δημιουργήσει μια πολύ καλή και σταθερή πλατφόρμα εφαρμογών την οποία και αναβαθμίζει συχνά, προσθέτοντας σημαντικές νέες λειτουργίες.

Αν χρησιμοποιείτε εφαρμογές γραφείου και δεν έχετε δοκιμάσει ακόμα την σουίτα εφαρμογών γραφείου της Microsoft σας συνιστούμε ανεπιφύλακτα να την δοκιμάσετε. Το μόνο που θα χρειαστεί να κάνετε κατά το πρώτο άνοιγμα των εφαρμογών είναι να δημιουργήσετε έναν δωρεάν "Microsoft λογαριασμό". Η διαδικασία είναι απλή και γρήγορη. Δεν χρειάζονται επιβεβαιώσεις λογαριασμού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και λοιπές χρονοβόρες διαδικασίες και μέσα σε δύο λεπτά θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πιο πλήρη σουίτα γραφείου για το iOS.

Σας επισυνάπτουμε τους συνδέσμους για το δωρεάν download των εφαρμογών από το App Store (ισχύουν για iPhone & iPad):

Το OneNote διατίθεται σε ξεχωριστές εκδόσεις για iPhone & iPad

Microsoft OneNote για iPad

Microsoft OneNote για iPhone

από Kostthem

Δείτε ακόμη

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status