Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ποιο iPad έχετε; - Τεχνικά χαρακτηριστικά των μοντέλων iPad

Ποιο iPad έχετε; - Τεχνικά χαρακτηριστικά των μοντέλων iPad
ired.gr

Οι περισσότεροι χρήστες iPad γνωρίζουν το ακριβές μοντέλο iPad που χρησιμοποιούν. Δεν ισχύει όμως το ίδιο για όλους μας.

Σε μερικά μοντέλα οι διαφορές ως προς την εξωτερική εμφάνιση είναι από μηδαμινές έως ελάχιστες και η Apple όπως θα γνωρίζετε δεν αναφέρει το ακριβές μοντέλο πάνω στα tablet της (κάτι που κάνει και στα iPhone).

Σε κάποιες περιπτώσεις βέβαια οι διαφορές είναι εμφανείς. Για παράδειγμα, αν το iPad σας δεν έχει κάμερα, τότε είναι σίγουρα το πρώτο μοντέλο που δόθηκε στην κυκλοφορία, τον Απρίλιο του 2010.

Επίσης, είναι εύκολο να ξεχωρίσουμε την σειρά Air από τα προηγούμενα μοντέλα. Είναι κάτι παραπάνω από εμφανής η διαφορά στο πάχος των συσκευών!

Εύκολα επίσης μπορούμε να ξεχωρίσουμε την "κλασική" σειρά από την σειρά "mini", από το μέγεθός τους. Το iPad mini είναι κατά πολύ μικρότερο και για να είμαστε ακριβείς, η επιτυχία που γνώρισε οφείλεται κυρίως σε αυτόν τον λόγο.

Πως όμως θα ξεχωρίσουμε εύκολα και γρήγορα το iPad Air από το Air 2, ή το iPad Mini 2 από το Mini 3;

Ας υποθέσουμε πως βρίσκουμε σε αγγελία ένα iPad σε τιμή ευκαιρίας και θέλουμε να σιγουρευτούμε για το μοντέλο το οποίο θα αγοράσουμε.

Πριν προβούμε στην αγορά του, καλό θα ήταν να κάνουμε έναν έλεγχο με βάση τον σειριακό αριθμό του. Σίγουρα ο πωλητής δεν θα έχει πρόβλημα και δεν θα "παρεξηγηθεί" από αυτή μας την κίνηση.

Για να δούμε το serial number της συσκευής θα πρέπει να ακολουθήσουμε την ακόλουθη διαδρομή στο iPad που μας ενδιαφέρει να αγοράσουμε:

Ρυθμίσεις > Γενικά > Πληροφορίες

Αμέσως μετά θα πρέπει να επισκεφτούμε την ακόλουθη σελίδα της Apple:

Πατήστε εδώ

Θα πρέπει να εισάγουμε τον σειριακό αριθμό της συσκευής που σκοπεύουμε να αγοράσουμε και πατώντας το πλήκτρο "Continue" η σελίδα θα μας ενημερώσει για το ακριβές μοντέλο που αντιστοιχεί σε αυτό το serial number.

ired ipad what ipad do you have 01

ired ipad what ipad do you have 02

Εμείς στην ομάδα του ired.gr δεν αρκεστήκαμε σε αυτό.

Με σκοπό οι αναγνώστες μας να είναι πάντα οι πιο ενημερωμένοι, δημιουργήσαμε μια λίστα με τα τεχνικά χαρακτηριστικά όλων των μοντέλων iPad.

Την ετοιμάσαμε πολύ προσεκτικά για εσάς και μπορείτε ανά πάσα στιγμή να ενημερωθείτε για τις τεχνικές λεπτομέρειες του μοντέλου που σας αφορά. Από τον επεξεργαστή που "φοράει", την ποσότητα της μνήμης του, την συμβατότητα με το Apple Pay και ότι άλλο μπορεί να σας απασχολεί.

iPad:

iPad Mini:

Η κίνησή μας αυτή δεν είναι μεμονωμένη. Στο άρθρο μας για την αναζήτηση του μοντέλου iPhone που έχετε (Άρθρο), μπορείτε να βρείτε τους αντίστοιχους συνδέσμους για όλα τα iPhone.

Η προσπάθειά μας για την καλύτερη ενημέρωσή σας είναι συνεχής. Περιμένουμε όπως πάντα τα σχόλιά σας, με σκοπό την βελτίωσή μας.

από Kostthem

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status