Crazy Case Batmobile: Δεν έχετε δει πιο πρωτότυπη θήκη για το iPhone 6

Crazy Case Batmobile: Δεν έχετε δει πιο πρωτότυπη θήκη για το iPhone 6
ired.gr
Μία πρωτότυπη θήκη προστασίας για το iPhone 6 η οποία δεν περνάει απαρατήρητη.

 

Όταν ήταν μικρός, ο Μπρους Γουέιν είδε μπροστά στα μάτια του τη δολοφονία των γονιών του, κάτι που του προκάλεσε μια εμμονή για εκδίκηση. Αφού εξαφανίστηκε στην Ανατολή για να βρει καταφύγιο και συμβουλή από τον επικίνδυνο αλλά έντιμο αρχηγό των νίντζα Ρας αλ Γκουλ, επιστρέφει στην Γκόθαμ Σίτι, η οποία πλέον κυβερνάται από το οργανωμένο έγκλημα και από επικίνδυνους ανθρώπους που χειραγωγούν το σύστημα.

ired iphone batmobile case 01

Μέσα σε όλα αυτά η εταιρία δισεκατομμυρίων που κληρονόμησε γλιστράει μέσα από τα χέρια του. Η ανακάλυψη μιας σπηλιάς κάτω από την έπαυλή του και μια πρωτότυπη στολή τον οδηγεί να δημιουργήσει ένα άλλο πρόσωπο, με το οποίο θα προκαλέσει φόβο στην καρδιά του εγκλήματος και έτσι γίνεται ο Μπάτμαν. Σας θύμισε τίποτα η παραπάνω ιστορία, αν ναι και είστε και κάτοχος iPhone 6, σας έχουμε συνταρακτικά νέα.

ired iphone batmobile case 02

Πρόκειται για την πιο ασυνήθιστη και πρωτότυπη θήκη που έχουμε δει έως τώρα και η οποία φέρει την υπογραφή της εταιρείας Bandai. Το όνομά της, Crazy Case Batmobile, όπως αναφέρει πως θα αποκαλείται η επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας, έχει πολλά μικρά μυστικά. Ο κάτοχος της θήκης πιέζοντας ένα πλήκτρο μπορεί να εμφανίσει το σήμα του Batman (νυχτερίδα) σε φωτεινή μορφή, ενώ φώτα LED συμπληρώνουν το εντυπωσιακό de-sign.

ired iphone batmobile case 03

Όπως και στο μοντέλο του iPhone 5, η κάμερα της συσκευής καλύπτεται από τις ρόδες του Batmobile ενώ το Home button, μπορείτε να το εντοπίσετε στη ζώνη του μασκοφόρου εκδικητή. Θαυμάσετε αυτό το αριστούργημα φαντασίας μέσα από τις φωτογραφίες και το video που σας επισυνάπτουμε.

ired iphone batmobile case 04

Το κόστος της συγκεκριμένης θήκης αγγίζει τα $50 και παρόλο που δεν θα τη λέγαμε διακριτική, αποτελεί σίγουρα ένα εκπληκτικό δώρο-επιλογή για τους φανατικούς φίλους του Batman και ταυτόχρονα χρήστες iPhone 6. Εάν επιθυμείτε περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να ανατρέξετε στην επίσημη ιστοσελίδα. Η θήκη Crazy Case Batmobile, θα είναι διαθέσιμη το Μάιο του τρέχοντος έτους.