iOS App: Heart Rate - Free

iOS App: Heart Rate - Free
ired.gr

Εισαγωγή

Υπάρχουν στιγμές που θα θέλαμε να μετρήσουμε τους καρδιακούς παλμούς μας αλλά και την ρυθμικότητά τους και το μόνο που έχουμε μαζί μας είναι το iPhone μας. Δοκιμάσαμε την εφαρμογή "Heart Rate - Free" και σας παρουσιάζουμε τα συμπεράσματά μας.

Θα πρέπει να τονίσουμε πως η εφαρμογή δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να "αντικαταστήσει" ειδικά ιατρικά βοηθήματα ή κάποια πιθανή απαραίτητη επίσκεψη στον γιατρό μας. Αν και οι μετρήσεις της αποδείχθηκαν ιδιαίτερα ακριβείς, η χρήση της προτείνετε καθαρά και μόνο ως προσωρινή εναλλακτική έως ότου υπάρξει η δυνατότητα μέτρησης με επαγγελματικό ιατρικό εργαλείο.

Η Εφαρμογή

Ανοίγοντας την εφαρμογή βλέπουμε στο κάτω μέρος πέντε καρτέλες. Η δεξιά καρτέλα με το χαρακτηριστικό εικονίδιο μας δίνει πρόσβαση στις ρυθμίσεις. Εκεί μπορούμε να επιλέξουμε την αναπαραγωγή ήχου κατά την μέτρηση, να ενεργοποιήσουμε υπενθυμίσεις και πολλά άλλα.

Αυτό που μας ενδιαφέρει περισσότερο είναι μέσα από τις ρυθμίσεις και στην ενότητα "Sharing" να επιλέξουμε "Health App Sharing" και να ενεργοποιήσουμε την σύνδεση με την προ εγκατεστημένη εφαρμογή της Apple, "Υγεία". Έτσι, κάθε μέτρησή μας θα μεταφέρεται αυτόματα στην εφαρμογή "Υγεία", στην ενότητα "Καρδιακοί Παλμοί".

ired iphone app heart tate free 01