Wi-Fi Data Reader. Συνδέστε ασύρματα συσκευές στο iOS, Android, Mac PC

Wi-Fi Data Reader. Συνδέστε ασύρματα συσκευές στο iOS, Android, Mac PC
ired.gr

Πώς θα σας φαινόταν να έχετε όλες τις ταινίες, τη μουσική, τις φωτογραφίες, τα έγγραφά σας και ό,τι άλλο σας ενδιαφέρει σε ένα σκληρό δίσκο και να μπορείτε να συνδέεστε ασύρματα μαζί του με το smartphone ή το tablet ή τον υπολογιστή σας και να βλέπετε ό,τι θέλετε; Ή να συνδέεστε ασύρματα με οποιαδήποτε συσκευή USB ή SD-Card και να διαβάζετε ή να κατεβάζετε τα αρχεία τους στη συσκευή σας;

Αυτό ακριβώς προσφέρει μια πολύ εύχρηστη μικρή συσκευή το Intenso Memory 2 Move. Πρόκειται για ένα μικρό ασύρματο "κουτάκι" που περιλαμβάνει ένα ενσύρματο και ασύρματο router συνδυασμένο με μια συσκευή ανάγνωσης USB-3 και ένα Card-Reader.

ired tech news Intenso memory 2 move 01

Η συσκευή συνδέεται μέσω προγράμματος που μας παρέχει σε mini-CD με τον υπολογιστή μας (Mac/PC) ή το κατεβάζουμε από τα iTunes Store/Google Store για τις συσκευές iOS-Android (οι συσκευές Windows Phone/Tablet χρειάζεται να αντιγράψουν απλά το πρόγραμμα που είναι για PC στο desktop της συσκευής και να το ενεργοποιήσουν).

Περιγραφή

Η Intenso Memory 2 Move μας δίνει τη δυνατότητα να έχουμε συνδεδεμένους ταυτόχρονα μέχρι 5 χρήστες στο δίκτυό της και, αφού κάνουμε τις αναγκαίες ρυθμίσεις, συνδέεται με το δίκτυο του σπιτιού μας (ασύρματα ή ενσύρματα) κι έτσι, δεν χρειάζεται να αλλάζουμε δίκτυο όποτε θέλουμε να συνδεθούμε με αυτήν.

ired tech news Intenso memory 2 move 03

Όπως είπαμε, μπορούμε να συνδέσουμε οποιαδήποτε συσκευή USB 1-3 και να διαβάσουμε/αντιγράψουμε τα περιεχόμενά της μέσα από την [πολύ εύχρηστη] εφαρμογή που παρέχεται μαζί (το φορμάτ αρχείων των USB συσκευών πρέπει να είναι FAT ή Windows-NT για να μπορέσει να διαβαστεί). Επίσης μπορούμε να συνδέσουμε SD-Cards από φωτογραφικές μηχανές ή βιντεο-κάμερες και να έχουμε άμεση πρόσβαση στα αρχεία τους.

  • « Προηγούμενο
  • 1/2
  • Συνέχεια άρθρου »