Εσείς ποιο μοντέλο iPhone έχετε;

Εσείς ποιο μοντέλο iPhone έχετε;
ired.gr

Οι περισσότεροι ιδιοκτήτες iPhone, είναι σίγουρο πως γνωρίζουν ποιο μοντέλο κατέχουν, παρότι εμείς έχουμε συναντήσει χρήστες iPhone, που πραγματικά δεν είχαν ιδέα για το ποια συσκευή κρατούσαν στα χέρια τους. 

Μη σας φαίνεται παράξενο, καθώς ορισμένα μοντέλα iPhone, μοιράζονται την ίδια εξωτερική εμφάνιση και δεν είναι εύκολο κανείς να κάνει την διάκριση με την πρώτη ματιά. 

Δείτε για παράδειγμα το iPhone 4 με το iPhone 4S, είναι σχεδόν πανομοιότυπα ή το iPhone 3G και το iPhone 3GS, όσο προσεκτικά και να τις εξετάσετε, πρακτικά ταυτίζονται. 

Το ίδιο μπορούμε να πούμε πως ισχύει και για το iPhone 5 και το iPhone 5S. Έτσι ο ευκολότερος τρόπος για να ελέγξετε ποια συσκευή κατέχετε, είναι από τον αριθμό σειράς της συσκευής. 

Η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε εάν δεν είστε σίγουροι για τη συσκευή σας, είναι πολύ απλή. Επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Apple (πατήστε εδώ) και προσθέστε τον αριθμό σειράς (serial number) της συσκευής σας. 

Εάν δεν τον γνωρίζετε, μπορείτε να τον βρείτε στην τοποθεσία Ρυθμίσεις > Γενικά > Πληροφορίες (δείτε το παράδειγμα). 

ired iphone which model-02-th

ired iphone which model-03-th

Εμείς πήγαμε ένα ακόμη βήμα πιο μπροστά. Δημιουργήσαμε μια online λίστα με όλες τις συσκευές iPhone και επισυνάψαμε ανά συσκευή, τα τεχνικά χαρακτηριστικά που διαθέτει η καθεμία. 

Εάν είστε κάτοχος iPhone κι έχετε ανακαλύψει την έκδοση της συσκευή σας, μπορείτε να ανατρέξετε στη λίστα μας και να διαβάσετε αναλυτικά τα τεχνικά χαρακτηριστικά της, την μπαταρία που διαθέτει το λειτουργικό της, το βάρος, την ποσότητα μνήμης, την κάμερα, έως κι αν είναι συμβατή με την επερχόμενη υπηρεσία Apple Pay. 

Μία λίστα που δημιουργήσαμε πολύ προσεκτικά για όλους εσάς του αναγνώστες μας. Εάν παρατηρήσετε οποιαδήποτε παράληψη, η κάποιο λάθος στα χαρακτηριστικά, παρακαλούμε ενημερώστε μας.

Δείτε τα χαρακτηριστικά όλων των iPhone: