Εύκολη μέθοδος εξαγωγής επαφών από τον λογαριασμό iCloud

Εύκολη μέθοδος εξαγωγής επαφών από τον λογαριασμό iCloud
ired.gr

To iCloud είναι η υπηρεσία, η οποία έχει την ιδιότητα να αποθηκεύει τη μουσική σας, τις εφαρμογές σας, τις φωτογραφίες σας, τα ημερολόγια, τα έγγραφά σας και πολλά περισσότερα.
Έτσι τα δεδομένα σας είναι προσβάσιμα από όλες τις συσκευές προκειμένου να τα διαχειριστείτε, καθώς προωθούνται αυτόματα και ασύρματα σε αυτές.

Το iCloud , είναι κάτι παραπάνω από έναν σκληρό δίσκο στο σύννεφο. Χωρίς την παραμικρή προσπάθεια, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλα σας τα δεδομένα, από οποιαδήποτε συσκευή.
Η υπηρεσία αποθηκεύει όλα τα ιδιωτικά σας δεδομένα, τα οποία μπορείτε να τα επεξεργαστείτε στη συνέχεια από το iPad, το iPhone σας, τον υπολογιστή σας Mac ή το PC σας.

ired-ios-guide-export-contacts-01

Παρέχει άμεση πρόσβαση στη μουσική, τις εφαρμογές, στις τελευταίες λήψεις φωτογραφιών, και σε πολύ περισσότερα. Το iCloud διατηρεί ενημερωμένα τα email σας, τα ημερολόγιά σας και τις επαφές, χωρίς να χρειάζεται κάποιος συγχρονισμός ή διαχείριση.

Εκτός την ενημέρωση των επαφών, σας παρέχει τη δυνατότητα εξαγωγής αυτών, μέσω του iCloud.com. Πρόκειται για μία χρήσιμη λειτουργία, ιδιαίτερα για όσους αλλάζουν συχνά υπηρεσίες διαχείρισης email ή επιθυμούν να αποθηκεύσουν τοπικά ένα αντίγραφο όλων των επαφών τους.

Ας δούμε τη διαδικασία:

Εξαγωγή επαφών από τον λογαριασμό σας iCloud

1 Πλοηγηθείτε στη διεύθυνση, www.icloud.com και εισάγετε Apple ID και password, προκειμένου να εισέλθετε στο λογαριασμό σας.

ired-ios-guide-export-contacts-02

2 Πατήστε στην εφαρμογή Επαφές.

ired-ios-guide-export-contacts-03

3 Κάνετε κλικ στο πεδίο των επαφών και με τη συντόμευση cmd+A (ctrl + A στα Windows) για να επιλέξετε όλες τις επαφές σας.


4 Στη συνέχεια αγγίξτε στο εικονίδιο "Ρυθμίσεις" κάτω αριστερά της οθόνης.


5 Πατήστε την επιλογή "Εξαγωγή vCard".

ired-ios-guide-export-contacts-04

6 Εάν βρίσκεστε σε περιβάλλον OS X πιθανόν να ερωτηθείτε εάν επιθυμείτε συγχώνευση με τις υπάρχουσες επαφές, στην εφαρμογή "Επαφές".

Εάν βρίσκεστε σε υπολογιστή Windows, μπορείτε να αποθηκεύσετε το αρχείο επαφών vCard, οπουδήποτε.

ired-ios-guide-export-contacts-05

Το αρχείο vCard, μπορεί πλέον να εισαχθεί σε οποιαδήποτε εφαρμογή ή λογαριασμό email επιθυμείτε, ώστε να προσθέσετε τις επαφές σας.

Εάν κάτι από τα παραπάνω χρήζει περαιτέρω διευκρίνισης, παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε στα σχόλια.